Uvecanje grudi

Dok ne ugrožava zdravlje ne vidim toliki problem u tome. Nije dobro otići predaleko, platiti preveliku cenu. Ostalo radiš, pa prestaneš da radiš, posledica nema. Kod operacije pređeš prag i više nikada nema povratka na staro.

Мени је то исто ако не и горе. Ти сваки дан своје лице маскираш у нешто сасвим друго, лажеш и себе и околину.

Не заборави да велики део популације чине плиткоумници. Тако ће неке да филују дупе или уста, без обзира на бројне потоње здравствено-естетске катастрофе.
Sve su brojniji, drušveno je prihvatljivo takvo ponašanje, čak šta više, nekima je to pozitivno, lepo, korisno... Evo ova tema, ljudi su tolerantni, odobravaju, ne vide u tome ništa loše, mnogo je manje onih koji u tome vide problem.

Sve su brojniji, drušveno je prihvatljivo takvo ponašanje, čak šta više, nekima je to pozitivno, lepo, korisno... Evo ova tema, ljudi su tolerantni, odobravaju, ne vide u tome ništa loše, mnogo je manje onih koji u tome vide problem.

Ко смо ми да будалама кажемо - немојте! Свако има свој мозак, ако хоће да личе на мајмунице - нека их.

Zdravo, nova sam..
Trazila sam konkretno temu na uvecanje grudi, a je nisam nasla, tako da ako postoji, molim za link..

Planiram si povecati grudi, a nemam izkustva sa tim. Bila sam kod 3 doktora na konsultacijama, ali je svaki rekao sasvim kontra, kako i sta, da neznam sta bi bilo najbolje za mene.

Najvise me muci, kako bi stojali okrugli implatanti, izpod misica, nizak profil i kako anatomski implatanti, visok/srednji profil, izpod misica.. Dali ima tu koje je uradila jednu od tih opcija??

Kako ste prezivele dane posle operacije? Kazu, da je pravi pakao..
Ja sam radila pre 6 nedelja i vec drugi dannsam vozila auto. Od prvog dana sam manje vise normalno funkcionisala... Nisam imala potrebu ni za lekovima protiv bolova, jer postoji samo mali osecaj neprijatnosti u odredjenim polozajima. Naravno, sve je individualno, ali to je moje iskustvo.

Ovaj video je grozan 🤣

Sto se tice podizanja, nije samo, da ss zene odlucuju zbog vecih sisa, vec su tu lako i drugi razlogi..

Zelim, da znam vase misljenje: imas zenu, koja ti je rodila 3 zdrave djece, koji su se dojili svaki cca po godinu dana.. Posle svega sto je zena prezivela i odgajila, njoj od dobrog B ostaje - A! Dali bi vi kao muskarci pomogli zeni, koja masta o podizanju grudi vise od godinu dvije, da si to ustvari??? Znaci, ne osjeca se dobro u svom tjelu, grozno joj je u kupaci uci, i samoupuzdanje nije ni nalik kao prije djece!??
To bi mogao biti jedan dobar razlog - moje misljenje.

Opet imas primere gde su problem asimetrija, vece manje i slicno...
Zašto je asimetrija loša?

Niko od nas nije potpuno simetričan. Ali niko.

A što se tiče plastike u telu isto sam protiv. Vidi se da smo zatupeli mi ovde na krstarici, ali imamo pravo na mišljenje kao i što ti imaš na svoje.
Ne možeš prirodnim putem postići željene rezultate?

Dok ne kažeš konkretno šta želiš niko ti pravi savet neće dati. Ali dobro je dok ti je jedina muka u životu, kako do silikona....

Zdravo, nova sam..
Trazila sam konkretno temu na uvecanje grudi, a je nisam nasla, tako da ako postoji, molim za link..

Planiram si povecati grudi, a nemam izkustva sa tim. Bila sam kod 3 doktora na konsultacijama, ali je svaki rekao sasvim kontra, kako i sta, da neznam sta bi bilo najbolje za mene.

Najvise me muci, kako bi stojali okrugli implatanti, izpod misica, nizak profil i kako anatomski implatanti, visok/srednji profil, izpod misica.. Dali ima tu koje je uradila jednu od tih opcija??

Kako ste prezivele dane posle operacije? Kazu, da je pravi pakao..
kako si ti promasila pdf : )

u biti ovo mjesto treba preimenovat u gospodze & bakute

Back