Uvecanje grudi

PatricyaN

Početnik
Poruka
4
Zdravo, nova sam..
Trazila sam konkretno temu na uvecanje grudi, a je nisam nasla, tako da ako postoji, molim za link..

Planiram si povecati grudi, a nemam izkustva sa tim. Bila sam kod 3 doktora na konsultacijama, ali je svaki rekao sasvim kontra, kako i sta, da neznam sta bi bilo najbolje za mene.

Najvise me muci, kako bi stojali okrugli implatanti, izpod misica, nizak profil i kako anatomski implatanti, visok/srednji profil, izpod misica.. Dali ima tu koje je uradila jednu od tih opcija??

Kako ste prezivele dane posle operacije? Kazu, da je pravi pakao..

Dobro. Bas tako primitivnih odgovora nisam ocekivala.
Tu se i vidi, da nisi izobrazen dovoljno, da bi znao, da se ne stavljaju samo oblike lopta, ali dobro.. Nemoras, da znas, nesto sto te ni ne zanima.

Nadam se, da ce se razviti konstruktivna debata sa zenama koje su to uradile, a muskarci slicni Jugoslav Cvarak, koji najverovatnije jos zivite kod mame ili ste samski, molim da se uzdrzite komentara, potpuno nebitni su.

Ja zelim i imat cu. Svako neka pobrine za sebe, i neka radi sa sobom sta god mu je volja..

Ostavi bre ženu na miru Cvarak :lol:

Patricija, šta god da radiš i ugradjuješ, moj ti je savet kao muškarca - ne preteruj sa veličinom.
Jedan, maxmax 2 broja veće nego što su ti sad. Imao sam bliske kontakte sa silikonima, sve što je veće od trojke vidi se da je veštačko i ne izgleda lepo. Već je i trojka na granici i prevelika za mršavije žene.

Ovaj video je grozan 🤣

Sto se tice podizanja, nije samo, da ss zene odlucuju zbog vecih sisa, vec su tu lako i drugi razlogi..

Zelim, da znam vase misljenje: imas zenu, koja ti je rodila 3 zdrave djece, koji su se dojili svaki cca po godinu dana.. Posle svega sto je zena prezivela i odgajila, njoj od dobrog B ostaje - A! Dali bi vi kao muskarci pomogli zeni, koja masta o podizanju grudi vise od godinu dvije, da si to ustvari??? Znaci, ne osjeca se dobro u svom tjelu, grozno joj je u kupaci uci, i samoupuzdanje nije ni nalik kao prije djece!??
To bi mogao biti jedan dobar razlog - moje misljenje.

Opet imas primere gde su problem asimetrija, vece manje i slicno...

Sto se tice podizanja, nije samo, da ss zene odlucuju zbog vecih sisa, vec su tu lako i drugi razlogi..

Zelim, da znam vase misljenje: imas zenu, koja ti je rodila 3 zdrave djece, koji su se dojili svaki cca po godinu dana.. Posle svega sto je zena prezivela i odgajila, njoj od dobrog B ostaje - A! Dali bi vi kao muskarci pomogli zeni, koja masta o podizanju grudi vise od godinu dvije, da si to ustvari??? Znaci, ne osjeca se dobro u svom tjelu, grozno joj je u kupaci uci, i samoupuzdanje nije ni nalik kao prije djece!??

Estetska hirurgija valjda i postoji da pomogne u takvim slučajevima :ok:

Ovo je jedna od najcescih estetskih operacija tako da kog god poznatijeg hirurga da izaberes neces pogresiti. Ne znam odakle si, ali raspitaj se koji je najbolji hirurg kod tebe i idi kod njega, on ce znati koja pozicija ugradnje implanta ce tebi da odgovara. Sto se tice oblika, mislim da su lepsi anatomski, imaju prirodniji oblik, okrugli su bas ko lopte i ne svidjaju mi se.

Nije dobro samopouzdanje graditi na osnovu izgleda grudi. To treba da se prevaziđe sa izlaskom iz puberteta, žena je ličnost,ima karakter, nije seksualni objekat.

Da sam muškarac ne bih bila zadovoljna da moja žena želi da ode na estetsku operaciju, zapitala bih se zar sam takav, površan u vezi, zar među nama ne postoji dublja veza od privlačnosti bazirane na izgledu? Vreme prolazi, svima nama, iluzija je da će jedna estetska operacija da ga vrati unazad ili da ga zaustavi.

Nije isto biti u 20-im, 30-im..60-im, 70-im...u svakom periodu života treba naći ono što je lepo u njemu, što nisi imala prilike da doživiš ranije, ono za šta si tek tada sazrela. Sada si majka troje dece, to donosi toliko novih, očarajavućih momenata, sadržaja u tvoj život, zašto imaš želju da se vratiš u period pre toga? Zar to nije bio tvoj izbor, nisi to htela? Zašto ti je bitno šta će pomisliti o tvojim grudima nepoznate osobe na plaži? Zašto uopšte njima treba da se sviđaju tvoje grudi? Nesigurna si, svodiš sebe na izgled i čvrstoću grudi, koje su , ne zaboravi, savršeno obavile svoju funkciju.

Ja bih pre takvih estetskih operacija uvela obaveznu jednogodišnju psihoterapiju.

Nije isto biti u 20-im, 30-im..60-im, 70-im...u svakom periodu života treba naći ono što je lepo u njemu, što nisi imala prilike da doživiš ranije, ono za šta si tek tada sazrela. Sada si majka troje dece, to donosi toliko novih, očarajavućih momenata, sadržaja u tvoj život, zašto imaš želju da se vratiš u period pre toga? Zar to nije bio tvoj izbor, nisi to htela? Zašto ti je bitno šta će pomisliti o tvojim grudima nepoznate osobe na plaži? Zašto uopšte njima treba da se sviđaju tvoje grudi? Nesigurna si, svodiš sebe na izgled i čvrstoću grudi, koje su , ne zaboravi, savršeno obavile svoju funkciju.

Ja bih pre takvih estetskih operacija uvela obaveznu jednogodišnju psihoterapiju.
Pametna si

Nije dobro samopouzdanje graditi na osnovu izgleda grudi. To treba da se prevaziđe sa izlaskom iz puberteta, žena je ličnost,ima karakter, nije seksualni objekat.

Da sam muškarac ne bih bila zadovoljna da moja žena želi da ode na estetsku operaciju, zapitala bih se zar sam takav, površan u vezi, zar među nama ne postoji dublja veza od privlačnosti bazirane na izgledu? Vreme prolazi, svima nama, iluzija je da će jedna estetska operacija da ga vrati unazad ili da ga zaustavi.
Bolje joj je da brine o licu koje stari.

• Haha
Reactions: DUH
Danas momci padaju na dobro dupe.
Увек су.
Гледала сам један документарац о томе... Наводно, човек има највећи полни орган у односу на остале јер су жене бирале такве, са таквима се размножавале.
А груди су, наводно, служиле искључиво за одгој деце. И када се човек исправио упражњавао је најчешће секс с леђа, тако да је задњица била у фокусу. Касније, како смо се исправљали, облачили,... Груди су дошле у видокруг а привлаче јер су асоцијација на задњицу.
Ако су лагали мене, ја лажем вас.

Guzom
Увек су.
Гледала сам један документарац о томе... Наводно, човек има највећи полни орган у односу на остале јер су жене бирале такве, са таквима се размножавале.
А груди су, наводно, служиле искључиво за одгој деце. И када се човек попео на две ноге упражњавао је најчешће секс с леђа, тако да је задњица била у фокусу. Касније, како смо се исправљали, облачили,... Груди су дошле у видокруг а привлаче јер су асоцијација на задњицу.
Ако су лагали мене, ја лажем вас.
mozda joj je bolje silikon u dupe.

Ovaj video je grozan 🤣

I ta zena koja je rodila "njemu" troje dece i "preživela" dojenje sada želi, bez ikakve potrebe, tu istu decu da stavi iza silikona i ode pod totalnu anesteziju koja je em rizična em traži vreme za oporavak a da ne govorimo o trošku iste u odnosu na potrebe porodice.
Tužno je sto ce po završetku te skupe šminke ona i dalje ostati majka troje dece sa obavezama i godinama majke troje dece a čini mi se da za to sprema nije i da su silikoni samo pokušaj povratka u pređašnje stanje.
Žena može uvek lepo da izgleda i to nije povezano sa veličinom grudi. Naročito se to uočava sa godinama kada mnogo više dolazi do izražaja nega. Potenciranje grudi mi je uvek neukusno a sa godinama još neukusnije nego u mladosti.
Ja lično ne bih ništa na svom telu i licu pipala, neka mi je živo i zdravo kakvo jeste.

Back