Uvecanje grudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja dion fortune ne racunam u ezoteriju, ovi zapadnjeci su mi smesni, gotivim gurdjieffa, osha, sufi, zen tradiciju, inace ranije sam se lozio na taoizam i lao ce mi je omiljeni ucitelj, inace imaju razne vezbe vezane sa sex iz taoizma ukljucujuci i uvecanje grudi inace ima za muskarce za jacu erekciju, za oblik i za jacanje prostate, i smanjenje osetljivosti penisa...............
komplementarno ima za jacanje jajnika i materice, malo je duza prica i ima usmeravanjem energija meridijana da se masno tkivo usmerava prema grudima, kad kazem masno tkivo ne mislim na salo, jer salo je uglavnom visak vode u organizmu, ali ako te zanima iskopacu ti te vezba za grudi :D

Evo ja sam pila te tablete i vidi kako sam super napredovala!
haha.gif

7110.jpg

Zelela bih nesto da vas pitam.Imam 33g i imam kcerku od 14 god.Ona mi je jedino dete.Krajnje sam neiskusna i stvarno ne znam sta da radim.Ona jos nije stigla u tu fazu da joj rastu grudi,a sve njene prijateljice vec imaju povece,pa cak i one mladje.Ona je pala u depresiju,vodila sam je i kod psihijatra,ali ne vredi.Da li da joj dam te tablete?Pomozite,molim vas,ne zelim da pogresim.... :confused:

ali,ne vredi,svi kazu da se samo malo sporije razvija,ali ona neslusa.Bojim se da ih sama ne kupi,pa da nepopije previse,da joj se nesto ne desi...Mislila sam da joj ja to nabavim,pa da kontrolisem kolicinu...

Alo da vam kaze nesto teta Andjelcic "MALE SU ZA UZIVANJE A VELIKE ZA IZIVLJAVANJE" zato nista se vi ne brinite..:) Kakve su take su vase su..ne mora da znaci da cete decko voleti ako imas vece ili manje grudi...:):)

Ostanite u drugom stanju pa će vam grudi porasti. Meni rastu svakog dana, mada nisu bile male ni pre. Bojim se samo da kad se vrate u normalu ne vise kao svim ženama koje sam viđala na plaži u toplesu.

To mi sve zvuci kao one japanske zvake za povecanje grudi. Nemam pojma... Meni to sve deluje nemoguce. Osim operacije, naravno. Ali cemu to? Osim ako male grudi ne predstavljaju takvu frustraciju koju je nemoguce prevazici i kompleks koji remeti normalan zivot, mislim da je nepotrebno izlagati se riziku operacije. Estetska hirurgija je postala kao odlazak kod frizera - ne svidja mi se boja, ma sad cu se prefarbati, da malo ovde skratim siske, e, sad bi da nadogradim kosu... Mislim i da estetska hirurgija moze postati opsesija i zavisnost. A ipak su to prave, ozbiljne operacije, pod totalnom anestezijom, a ljudi to sve olako shvataju.

To sve nema veze kakve tablete i gluposti ja imam silikone i prezadovoljna sam :lol:

Da li je neko koristio tablete Bust Plus za uvecanje grudi, oglas je dat u Blicu Zena, ali je vrlo sumnjiv?

ako mislis da ti to ima ikakvog efekta ili ako ih pocnes koristiti, onda si, izvini, prava glupaca! ko zna sta je to, vjerovatno otrov cisti ili jos gore nesto na hormonskoj bazi. hoces da jos neku bolest navuces koristenjem koje kakvih "cudesnih tabletica" za ovo ili ono.
pa obicna krema za bore da pomaze, ne bi postojao face lifting!

skoro sam citala za "cudesnu kremu" ( bilo u svim hrvatskim medijima) sto u 9 min uklanja celulit. hiljade zena ju je vec pokupovalo.. zamislite vi kakav surov efekat ima ta krema na kozi?! :neutral: :dash:

narod je blesav, da se pojavi oglas ili reklama "krema za povecavanje inteligencije", naslo bi se pametnica da kupe....

tuzno..:(:(:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back