Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.051
Ali u druge usne,a koliko najdublje je po propisu, posto znamo da to zene ne vole i retko koja dozivi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je govorio Džordži!Ali u druge usne,a koliko najdublje je po propisu, posto znamo da to zene ne vole i retko koja dozivi
A muškarci vole ?Ali u druge usne,a koliko najdublje je po propisu, posto znamo da to zene ne vole i retko koja dozivi
Aha do jajaA muškarci vole ?
Da im se gurne jezičina ?![]()
![]()
Bog je u Bibliji rekao - ljubite bližnjega svoga- ali nije rekao gde i tu su nastali veliki nesporazumi.Ali u druge usne,a koliko najdublje je po propisu, posto znamo da to zene ne vole i retko koja dozivi
Znaci svudaBog je u Bibliji rekao - ljubite bližnjega svoga- ali nije rekao gde i tu su nastali veliki nesporazumi.
Kad kažeš druge, misliš na zadnje usne?Ali u druge usne,a koliko najdublje je po propisu, posto znamo da to zene ne vole i retko koja dozivi
Tako je govorio Džordži!
mario lijepo te vidjeti nebaniranogaPrvo jezik pa sve ostalo.
Ovo je tema o donjim usnamaček šta ovu temu nije paulina otvorila![]()
Odakle ovo beše? Baš mi zagolicalo memoriju...
Peti Element - Jean Baptiste Emanuel ZorgOdakle ovo beše? Baš mi zagolicalo memoriju...
A da bre ono kad se davi xDPeti Element - Jean Baptiste Emanuel Zorg
Aham, uvek me onaj ljubimac asocira na nekontrolisane umiljate goofy pokrete.A da bre ono kad se davi xD