Utvrdjena prevara

Andreavk:
...sad ce Petar i Milance da ti objasne da su zalbe nedemokratske :)

vidis ovako...zalbe su mozda i osnovane a mozda i nisu...niti ja to znam niti ti niti bilo ko na ovom forumu...ali osecam da nece biti prihvacene...
Ni jedni izbori od 1945 a mozda ni od ranije ovde nisu bili demokratski po zapadnim standardima...posebno ne u Crnoj Gori...ali...ovde je sprovodila i nadgledala EU i verovatno jesu bili pojam demokraticnosti za sve one pre toga...zato mislim da ako nisu ponisatavi one pre da nece biti ni ovi...toliko...

Smesno!

Tog Lajceka je doveo Bulatovic, zajedno sa njim naterao Mila da pristane na 55% i sada kada je izgubio opet se koprca i pokusava Srbiju i tupavog Kostunicu da uvuce u celu stvar.

danas je Lajcek rekao da je razocaran njima i da je stavljena tacka na referendum.

CG je nezavisna drzava.

Alekasandar2:
Preko 2600 ljudi iz Srbije upisani u Biracki spisak i glasali u Crnoj Gori, To su ljudi sa Juga Srbije i Sa Kosova, potvrdjeno je u Vladi Srbije.
Ljudi su glasali u Plavu, Danilovgradu i Ulcinju.
jos nam samo objasni kako su glasali da li za suverenu ili za uniju, pa da dodijelim obilica medalju srpskoj BIA/i.pa vlada srbije se zalagala da glasaju crnogorski drzavljani koji zive u srbiji.sad joj je problem sto je glasalo 2600 ljudi.kukala vam majka s takvom vladom i s takvom pamecu

Coke:
Smesno!

Tog Lajceka je doveo Bulatovic, zajedno sa njim naterao Mila da pristane na 55% i sada kada je izgubio opet se koprca i pokusava Srbiju i tupavog Kostunicu da uvuce u celu stvar.

danas je Lajcek rekao da je razocaran njima i da je stavljena tacka na referendum.

CG je nezavisna drzava.
coke,zlatio ti se glas, ko frantiseku lipki

Бл:
НИКОЛИЋ: НОВА ЕТАПА РАСТАКАЊА СРПСКОГ НАРОДА

Замјеник предсједника Српске радикалне странке /СРС/ Томислав Николић оцијенио је за Срну да независност Црне Горе /ЦГ/ значи нову етапу у растакању српског народа и разбијање на ситније државице које ће у кратком времену престати да буду српске.

"Остаће мука и трагедија људима који су се заиста залагали за заједничку државу и који ће сада бити прогањани - и они и њихова деца. Остаће и прича у Србији да то више није наша држава и наш народ" - рекао је Николић коментаришући изгласавања независности ЦГ.
"Очекујем ускоро и напад на саму територију Србије, а ту, пре свега, мислим на Војводину и Рашку" - рекао је Николић.
vidji, ti BL/entavi pripadnice nebeskog naroda. to sto trabunjaju svpski vadikali u svakoj krstenoj zemlji bilo bi predmet psihijatrije, a ne politickog foruma. jos kad vidim da si se ilustrovao arhangelom, odmah znam s kim imam posla/ s cetnicinom koji daje mjeru svemu svijetu

Back