Utvrdjena prevara

Alekasandar2:
Preko 2600 ljudi iz Srbije upisani u Biracki spisak i glasali u Crnoj Gori, To su ljudi sa Juga Srbije i Sa Kosova, potvrdjeno je u Vladi Srbije.
Ljudi su glasali u Plavu, Danilovgradu i Ulcinju.

Ako je "javljeno u Vladi Srbije" - onda - ko je javio? SRS?
Ako je "javljeno iz Vlade Srbije" onda da ostavim malo...
2600 glasača je koji procenat?

NE, jer ni jedan gradjanin nije imao pravo glasa, bez obzira na to sto je drzavljanin Crne gore, vec samo stanovnici Crne Gore, oni koji stanuju u Crnoj Gori.

Inace to je bila i kritika sto 300,000 Crnogoraca u Srbiji drzavljana Crne Gore nema pravo glasa.

Sale, zao mi je, ja idem odavde. Ti ostani, mozda imas jaci zeludac, ja nemam.
I, pazi, ako kakav Petar utvrdi da prevare nije bilo, i tebi ce da zakljucaju temu.
Sta da ti kazem......naci cemo se na nekom drugom sajtu.................dosta mi je vishe da se borim sa svima koji me napadaju potpomognuti kljucem i katancom Moderatora!!!

Pa ako je tako kako kaze RTS (a znamo je li da oni nikad nisu lagali) onda treba da zahvalimo tim albancima iz dijaspore sto konacno imamo svoju nezavisnu drzavu Srbiju i to 15 godina posle ostalih evropski drzava da nije njih ko zna kad bi je dobili i zato im hvala od srca. :D

Plava Bilja:
Sale, zao mi je, ja idem odavde. Ti ostani, mozda imas jaci zeludac, ja nemam.
I, pazi, ako kakav Petar utvrdi da prevare nije bilo, i tebi ce da zakljucaju temu.
Sta da ti kazem......naci cemo se na nekom drugom sajtu.................dosta mi je vishe da se borim sa svima koji me napadaju potpomognuti kljucem i katancom Moderatora!!!
Mislim, katencEm, ovo zbog Petra da mu ne pruzim zadovoljstvo koje nije ni zasluzio :roll:

Ma dajte, pustite ljude neka idu svojim putem. Ko zna koliko je novca ulozeno u nezavisnost i sada to da propadne. Pa pre ce izbiti gradjanski rat nego da propadne ideja o nezavisnosti. Ovako, dobro njima, dobro nama! Gledacemo se preko plota i to je to.

Upravo na Elmagu traje konferencija za štampu Predrag Bulatovic iznosi
niz nepravilnosti oko referenduma,ne daju mu da uruči prigovor referendumskoj
komisiji u Nikšiću,B Polju i Rožajama pošto su kancelarije zatvorene
NE RADE a u Rožaju su im rekli da je predsjednik u inostranstvu
Nabrojao je samo neke nepravilnosti:
Iz Srbije je ostvarilo pravo glasa a nemaju to pravo u Crnoj Gori
oko 2600
sa Kosova oko 870
Iz Bosne i Hercegovine1700
i još niz drugih nepravilnosti jer policija im ne dozvoljava pristup informacijama.
uputio je apel EU i čuo se sa Lajčakom koji je rekao da će pomoć

ROK ZA PREDAJU ŽALBI JE ISTIČE U PONOĆ ALI NEMA KOME DA
PREDA ŽALBU

STRAŠNOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gaga22, SC

НИКОЛИЋ: НОВА ЕТАПА РАСТАКАЊА СРПСКОГ НАРОДА

Замјеник предсједника Српске радикалне странке /СРС/ Томислав Николић оцијенио је за Срну да независност Црне Горе /ЦГ/ значи нову етапу у растакању српског народа и разбијање на ситније државице које ће у кратком времену престати да буду српске.

"Остаће мука и трагедија људима који су се заиста залагали за заједничку државу и који ће сада бити прогањани - и они и њихова деца. Остаће и прича у Србији да то више није наша држава и наш народ" - рекао је Николић коментаришући изгласавања независности ЦГ.
"Очекујем ускоро и напад на саму територију Србије, а ту, пре свега, мислим на Војводину и Рашку" - рекао је Николић.

Еве вам ове неовисне ЦГ

40904065844719c6d5ca6f757629653.jpg

dukljani.jpg

Прилажемо и односну фоторафију, на којој, као главне актере, видимо управо ''ђетиће'' и ''ловћенске стражаре'' (с'лева на десно) зване:

1. Ајриз Ибрахими
2. Жељко Пајовић
3. Фатан Ахмети
4. Елвир Гаши
5. Шемси Ахмети

Back