- Poruka
- 140

utrnulo stopalo.
Ali ne celo nego samo deo oko pete pa prema malom prstu.
Cudan osecaj kao da sam dobio anesteziju.
Ne osecam bol, ali je bas nelagodan osecaj, kao da je drveno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda si se dugo oslanjao na tu nogu pri sedenju - hoce od premora i veceg opterecenja.Kakva su ti stopala?evo pre dva dana primetim dami je na desnoj nozi
utrnulo stopalo.
Ali ne celo nego samo deo oko pete pa prema malom prstu.
Cudan osecaj kao da sam dobio anesteziju.
Ne osecam bol, ali je bas nelagodan osecaj, kao da je drveno...![]()
alo ima li koga ozbiljnog da mi objasni dijagnozu,ili je toliko crna dijagnoza da nema dobrovoljaca ko ce?
Okostavanje sa degenerativnim promenama, kad se javite lekaru sa Vasim snimkom pitajte sve sto Vas zanima. A u medjuvremenu, ne bi bilo lose pogledati lepljivu temu kojaima u naslovu "Obavezno procitati...."
godina 41, penzioner,bolujem od policithemia rubra vera,vec 17 god i pijem lekove citostatik i ostalo sto ide uz njega,za sto je po meni sasvim druga tema, na bol u ledima, ne pijem nista lekar mi ispisao dijagnozu i rekao to je to da pazim kako dizem terete,i ne opterecujem leda,to sa okostanjem,da li se leci, ima li fizikalne terapije za to,oni koji nisu blizu nekim zdavstvenih centara njima nije tako jednostavno da odu kod pravog strucnjaka.imam dosta jake bolove u ledima˙(krstima) i trnu mi noge da kad krenem vise vucem noge sam sa sobom nego koracam.A u lepljivoj: koje podatke dati pri postavljanju pitanja (kolko imate godina, cime se bavite, da li ste i od cega do sad leceni/bolovali/lekove pili, hronoloski od kad bolujete, s akakvim tegobama itd.....) U kugle ne gledamo. A na teoretsko pitanje data je i teoretska interpretacija, koja iz nekog razloga nije bila jasna.