UTKANA ŽELJA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

UTKANA ŽELJA

Vreme...
Utkano u daljinu
Samo misao i želja
Putuju ruku pod ruku
Jedna drugu vuku
Dok ne osetim
Na bedrima dodir tvojih ruku
Osećaj me takne
Ruka u kosi……
Vreme me nosi
Daljina više ne postoji……

U misao uplićem želju
Sa vremenom mešam volju
Daljine mi osećaj kuju
U zvezdanom vremenu snuju
Sva htenja I žudnja
Samo da osetim tvoju ruku
Ka tebi me strasti vuku
Daljina me nosi
Vreme više ne postoji……

Tu sam….utkana u vreme i daljinu…u tebe i u sebe....

attachment.php

PS Dobro veče......prelepa noć za malo čežnje.... :D

Da istina je da je Tamišarka jedna i neponovljiva ali mnogo je dobrih pesnika i na ovom sajtu...kao i na mnogim drugim koji su jedinstveni i neponovljivi...Jedan...i bracaco...jedan je Tigar Sibirski..Loncar...Riada...jedna je Tol...jedna pustinjakinja..i svi drugi meni dragi koje nisam spomenuo....ali je jedna i Ljilja 3M..;):ok::klap::bye:

miwka;bt239334:
Da istina je da je Tamišarka jedna i neponovljiva ali mnogo je dobrih pesnika i na ovom sajtu...kao i na mnogim drugim koji su jedinstveni i neponovljivi...Jedan...i bracaco...jedan je Tigar Sibirski..Loncar...Riada...jedna je Tol...jedna pustinjakinja..i svi drugi meni dragi koje nisam spomenuo....ali je jedna i Ljilja 3M..;):ok::klap::bye:

Tako već može :hvala::cmok2:

Cestitke na lepim stihovima, ne mogu reci da me je iznenadia igra reci i osecanja jer znam da puno toga mozes razumeti i znam da si za mnoge stvari obdarena .... znam jer znam da osecam! :hvala:

darebre;bt239338:
Cestitke na lepim stihovima, ne mogu reci da me je iznenadia igra reci i osecanja jer znam da puno toga mozes razumeti i znam da si za mnoge stvari obdarena .... znam jer znam da osecam! :hvala:

Znaš, skoro nisam dobila ovako lep i razuman, a opet nežan komentar od jednog muškarca.
Hvala dare na tome i posebno na tome što si došao da čitaš....iskreno, iznenadio si me i to jako, jako prijatno :cmok2:

Slucajno sam naisao na ovu stranicu ali nisam slucajno procitao i razumeo stihove, necu se slucajno sa tobom druziti i nisi slucajno osoba koju cu uvek razumeti .... osoba cije misli ne citam nego vidim ... vidim te Ljiljo! S Postovanjem tvoj Dare! :)

darebre;bt239341:
Slucajno sam naisao na ovu stranicu ali nisam slucajno procitao i razumeo stihove, necu se slucajno sa tobom druziti i nisi slucajno osoba koju cu uvek razumeti .... osoba cije misli ne citam nego vidim ... vidim te Ljiljo! S Postovanjem tvoj Dare! :)

Onda mnogo možeš da vidiš i osetiš. Intuitivan si, kao i ja...čast mi je ...hvala dare, od srca i duše na ovim rečima :cmok2:
Noć je već kasna.....valja poći s mirom u novi dan.....vidimo se :cao:

Back