- Poruka
- 17.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U trenucima svojih najvecih gubitaka i bolova cim se tjesite?
diazepamom![]()
U trenucima svojih najvecih gubitaka i bolova cim se tjesite?Postoji li nesto sto moze da ubrza zaborav a da nije neka hemija?Danima tragam za tim ali ne nalazim nacin,Mozda mi neko od vas ukaze kako preboljeti gubitak nekoga ko ti je bo neizmjerno vazan u zivotu,
zao mi je
samo vreme donosi olaksanje...al i to ide jako sporo...
puno razmisljam o tome da moji roditelji ne mogu da zive vecno.posto smo jako vezani i komuniciramo svakodnevno po nekoliko puta,mislim da cu pokusati da se zavaram pisuci im svakodnevno mejlove
zdravo je isplakati se znam,ali ja ni to ne mogu,ne zelim zaboraviti trazim nacin da prezivim gubitak brata.
A zato si jedinica? Smoki, jako mi je žao.i ja rodjenog kad je imao 24 godine
A zato si jedinica? Smoki, jako mi je žao.![]()
Uf , dobro da se nisam zaletio . Mislio sam da je u pitanju nesretna ljubav pa da napravim malo zafrkancije .zdravo je isplakati se znam,ali ja ni to ne mogu,ne zelim zaboraviti trazim nacin da prezivim gubitak brata.
Zaboraviti ne mozes ali mozes nauciti sa tim da zivis..U trenucima svojih najvecih gubitaka i bolova cim se tjesite?Postoji li nesto sto moze da ubrza zaborav a da nije neka hemija?Danima tragam za tim ali ne nalazim nacin,Mozda mi neko od vas ukaze kako preboljeti gubitak nekoga ko ti je bo neizmjerno vazan u zivotu,
U trenucima svojih najvecih gubitaka i bolova cim se tjesite?Postoji li nesto sto moze da ubrza zaborav a da nije neka hemija?Danima tragam za tim ali ne nalazim nacin,Mozda mi neko od vas ukaze kako preboljeti gubitak nekoga ko ti je bo neizmjerno vazan u zivotu,