utjeha...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
Oki napisa da je zgodno muško telo pravi afrodizijak...
naravno...
ali...
dali je zgodno tjelo jedini kriterij koji sagledavate prilikom odabira partnera...? dali vam je još nepto afrodizijak osim muskulaturne mase...?
eto da vimo možda se u potonjim redovima pronađe pokoja riječ utjehe za nas nezgodnog tjela...
hvala...

naravno...
ali...
dali je zgodno tjelo jedini kriterij koji sagledavate prilikom odabira partnera...? dali vam je još nepto afrodizijak osim muskulaturne mase...?
eto da vimo možda se u potonjim redovima pronađe pokoja riječ utjehe za nas nezgodnog tjela...
hvala...

Znaš kako...kad te privuče nečiji šarm...onda spustiš pogled i na tijelo i td

naravno...
ali...
hvala...

Brate, 90 posto devojaka boooli doope kako ti izgledas. Nisu one muskarci. Ok lepo im dodje ako je plus zgodan, ali mozes biti zgodan kao bred pit, i dalje da budes napusen od neke sasvim prosecne devojke ako joj se ne svidja tvoj karakter.

Brate, 90 posto devojaka boooli doope kako ti izgledas. Nisu one muskarci. Ok lepo im dodje ako je plus zgodan, ali mozes biti zgodan kao bred pit, i dalje da budes napusen od neke sasvim prosecne devojke ako joj se ne svidja tvoj karakter.

sad mi je malo lakshe...
hvala ti na ovim redcima...
ajmo dalje...

naravno...
ali...
hvala...

da je pametan sharmantan i lepo odeven:)

Nije mi musko telo afrodizijak. uglavnom i ne obracam paznju. prosecno telo je sasvim dovoljno
afrodizijak mi je um muskarac. nacin ponasanja. ako me privuce mentalno zelecu ga fizicki
ako se to ne desi nista ni od fizicke privlacnosti.

Pa lepo je kada je zgodan, zar ne zene? nema potrebe da se stidite, ali po mom iskustvu vezano za zene, ukoliko ne uspostavi jako bitne dusevne elemente kod nje, unutrasnju privlacnost, slaganje energija, konekcija, da te fascinira svojim osobinama, fizicki izgleda pada u vodu samo tako i obicno kazes nesto poput: Pa sladak je, ali...nekako mi je....zar ne?

Pa lepo je kada je zgodan, zar ne zene? nema potrebe da se stidite, ali po mom iskustvu vezano za zene, ukoliko ne uspostavi jako bitne dusevne elemente kod nje, unutrasnju privlacnost, slaganje energija, konekcija, da te fascinira svojim osobinama, fizicki izgleda pada u vodu samo tako i obicno kazes nesto poput: Pa sladak je, ali...nekako mi je....zar ne?

:think:
taman sam počeo da se tješim kako srećom postoje žene (forumašice) koje ne cjene muškarca samo kao hrpu mišica, kad sad utrča ti i sruši mi ideale...:sad2:

Е, доста са тим сра*има како физички изглед није битан.. Да, први пут кад видимо особу нама се свиди њихова душа.. Ај бре мрш

Back