utjecaj manjka krvi u alkoholu na zenski mozak .

sta pijete od alkohola kada zelite uzivati a sta kada se zelite napiti . da li se mjenjate iz dr dzekila u mr hajda i da li ste imale kakve neugodnosti pijane ? tipa jel vas policija dovela kuci ...

nece valjda i ovu da ti zakljucaju :sad2:
volim da pijem vino samo dok jedem
kad izadjem ,a trebalo bi popiti nesto alkoholno,moze neki cokoladni liker,ili od visnje,domaci
e da i tekila sanrajz moze da prodje
nisam nikad probala bladi meri,mozda bi mi se svidelo,jer volim sok od paradajza
ja u stvari ne volim nista da pijem,ni sokove ni vodu,ni alkohol

sta pijete od alkohola kada zelite uzivati a sta kada se zelite napiti . da li se mjenjate iz dr dzekila u mr hajda i da li ste imale kakve neugodnosti pijane ? tipa jel vas policija dovela kuci ...

Nikada ne pijem sa namerom da se napijem.
Vino- samo u drustvu. Tuzno mi je vino piti sam. Ne znam zasto...
Najvise volim vodku sa grejpom. Moze i sa crvenim sokovima (brusnica, borovnica,...).
Popodnevna kafa uglavnom sa rumom, amaretom ili bejlisom.

(Pivo nema sanse da bih pila. Za neka jela je OK, ali da ga pijem... Miris mu je... blago receno grozan!)

Са мушког становишта пиво је најдемократскије пиће, можда женама(имају неки уврнут укус:think:) мало више горчи него мушкарцима, али може се пити у количинама што доприноси размени идеја и разговору уопште.
Вина си ОК када су и сама ОК, а индустријска жестина(разни њакови) само као мазут, тј с кока колом, водкић може и као вода(столичнаја нпр) буквално нема укус и мирис, али после удара у ноге.
Племените ракије у ограниченој количини дају опуштенцију.
Сем за пиво, све остало важи за жене + што липају ликере ваљда зато што су слатки?!?

pa nemoj mi reci da ovo kosta koliko i jedna piva ?!?

Baileys%20Irish%20Creme%20Coffee%20Flavor.JPG

Back