Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja nisam KORNJACA ja sam KAMELEON. vidis kako mislim ispred tebe-da dodje socijalizam tebe bi streljali, a ja sam kad je dosao kapitalizam sebe adaptirao. tad sam kao radnik u miliciji bio autoritet al nisam imo nesto puno para, sad nisam autoritet al zato kao penzioner zaradjujem vise hiljada evra mesecno, sto je priznaces super a ja sam penzioner. i da sutra dodje ne znam koji sistem - ja cu se snaci. zato sam ja GENIJE.
shvatices sam sa godinama da nema koristi od slepog verovanja.
NIZAK UDARAC OSIM TENISA IZ SRBIJE NIŠTA DOBRO NIJE DOŠLO! Teška pljuvačina po SRBIMA u popularnoj AMERIČKOJ SERIJI
Netfliksova serija "Santa Clarita diet",u kojoj virus iz Srbije pretvara ljude u zombije, ušla je u treću sezonu i privukla pažnju fanova crnog humora i horora, a u ostvarenju glumi Goran Višnjić.
Objavljeno: 28.07.2019.
Inače, u Netfliksovoj seriji glavna junakinja Šila Hamond (koju glumi Dru Barimor) zarazi se nepoznatim virusom koji je pretvori u zombija željnog ljudskog mesa. Da bi joj pomogao, njen suprug Džoel (Olifant), osim što joj neuspešno asistira u ubijanju ljudi i kasapljenju mrtvih, pokušava da otkrije poreklo virusa i vrati joj ljudskost. Međutim, jedini trag koji ima je srpska knjiga iz 16. veka, pa se baca u potragu za Srbinom koji bi mogao da mu objasni šta se dešava. Kad na vratima škole svoje ćerke vidi srpsku zastavu, otkriva da je direktor Novak poreklom Srbin, a onda upoznaje i njegovu baku. Džoel odlazi kod nje, gospođe Bakavić (Grejs Zabriski), koja mu otkriva da je taj zombi virus pre više stotina godina "počistio" čitavo selo u Srbiji, i da se lek protiv njega krije u jednoj drevnoj srpskoj knjizi.
Kroz stalno pominjanje Srbije i Srba, ovoga puta su prešli granicu pa su u jednoj epizodi čak rekli i kako osim tenisa ništa dobro iz Srbije nije došlo!