Utisci sa ljetovanja 2011 u Crnoj Gori...

Početkom avgusta...odsjeli smo u jednom apartmanu u Igalu gdje već par godina idemo .. inače obožavam primorsku klimu ..sunce, more, lutanje uz obalu, jednostavnost života kraj mora ..ne bih sad o detaljima, plaži, cijenama, noćnom životu jer tu već ima da se piše ....
..12 godina ljetovala sam na hrvatskom primorju..otprilike isto toliko na crnogorskom ..kad je more u pitanju južnije je uvijek prijatnije, bar za mene ...

Svi koji su bili ove godine na ljetovanje u Crnoj Gori mogu podijeliti utiske,iskustva,misljenja odje...kada ste bili,dje ste odsjeli,kako je bilo,itd...:bye:
Vratila se pre par dana... ali sam bila kratko,samo sedam dana u Splendidu,a preko dana najvise u Budvi...po plazama,od Mogrena,Ricardove do Trstena i Ploca... Meni je uvek super u CG u bilo koje godisnje doba isla a idem veoma cesto :)

Bio u Krimovici iznad Jaza. Mogu da primetim da su se Crnogorci jako kultivisali i počeli više da vode računa o turizmu. Izgleda da su Rusi ta "neočekivana sila koja se pojavljuje i rešava stvar!" :) A putevima sam jednostavno oduševljen!!! Novi put od zaliva ka Nikšiću, pa preko Šavnika i Žabljaka je jedinstven i vrhunski dobro odrađen, s obzirom na konfiguraciju terena.

Ima li ko kakve utiske konkretno iz Canja?

Imam ja. Godine 2006. i 2007. Za godinu ' 06 mogu još reći da je bilo još nekako, ali ' 07 katastrofa ! Ne želim da diskreditujem vlasnika hotela u kom smo bili, ali čovek nam je potrovao sa nekom hranom ( ovo pootrovao nemojte bukvalno da shvatite ). Inače tog leta ' 07 na crnogorskom primorju je baš u to vreme ( avgust ) bila neka virusna zaraza. Ali ajde na kraju da kažem što se tiče ovog virusa, vlasnik hotela se poneo čojstveno i doveo je lekare u hotel, i raspodelio medikamente da bi smo se mi na našim pripremama za predstojeću takmičarsku sezonu što brže oporavili.
Plaža je već priča za sebe - tamo možete noge raseći i polomiti :D
Noćni izlasci su već dosta dobri. Generalno imaju još puno toga da rade.
Sad nisam tamo bio u poslednje 4 godine, tako da ukoliko je neko bio neka napiše nešto o Čanju, da ne bude da samo kudim ovo letovalište.

Back