UTISCI ili MALO MORGEN

"Vlast da počne da hapsi svoje ljude ako hoće da EU ozbiljno shvati Srbiju"

" pitanje :
S kakvim utiscima odlazite iz Beograda?

odgovor :

U Srbiji izgleda kao da postoje dve države, jedna je večita i namenjena eliti koja sve drži u svojim rukama, a druga je namenjena ogromnoj većini stanovništva, i to nije održivo."

http://www.danas.rs/danasrs/politik...ozbiljno_shvati_srbiju.56.html?news_id=246771

MALO MORGEN --ono čuveno slobističko ; doduše nije izgovoreno javno, ali je svud rasprostranjeno međ personalnim postavkama u vladajućoj koaliciji ,a i međ opozicionim članovima partija.
Međ ovim drugima, još više - radi uroka !
Dakle, sveprisutno " malo morgen " opet je na sceni . Koliko vidim ima sveopštu narodnu izolacionističku podršku . Čak se tarži i snižavanje tonova.!?
Hoće " malo morgen " da diriguje - nikom drugom, već evropi --- toj staroj cifilističkoj kurvi ; kako ju je koliko juče nazivao naš dojučerašnji veliki vladika a današnji svetac . Verovatno zato što bi se mi odali životu, pa bi zanemarili ta njegova punjenja " nebesne srbije ". Ovako sa uvredama uz ignoranciju; uz kriminal, razbojništvo , ratno profiterstvo i sa genocidnim radnjama nad sopstvenim stanovništvom ; pa sa izolacijom , sankcijama i bombardovanjem - hteli ne hteli , mi iz te većinske srbije umiraćemo kao zečevi u sezoni lova na lovačkom kraljevskom imanju . Hoću reći, nasilno punićemo tu svetog vladike tvorevinu, nebesnu srbiju --- ma gde ona na nebesima bila .
E u toj nebesnoj našoj naseobini, više nema morgen ! Ko tu skonča , završio je za vjek vjekova .
Ma ko zna , možda je to i spasenje za mnoge iz ove i ovakve srbije kojom srpština ( mislim kriminal i prostačka kriminalna pamet - zvana " malo morgen " ) zaposeda sve - svaki kutak i trenutak !

Back