Utisci i misljenje o sexu nakon prvih nekoliko puta

Prvih nekoliko puta….sećam se da sam onda milsila da je moj tadašnji prvi dečko dobar u krevetu :mrgreen: sad se smejem kad se setim kako pojma nije imao iako je bio iskusniji od mene.
Taj seh bi se mogao opisati kao- “pogodi rupu pa drndaj dok možeš”:lol:
Prvi mačići, "mačori", se u vodu bacaju.
Bio sam dugo nevin 17 g...raspust završio 2.ekonomske...ona neka lakodajka iz neke zanatske 16...već sa km stažom.
Ono 10 x za 2 mj...do kraja raspusta.
Prelepa, zgodna, ali PROMAJA u glavi.

Šteta, prokurvala se, udavala, brzo svenula, propala...kada sam je video posle 15 g...žali Bože one ljepote, stasa, glasa. Usrala je svoj život, jureći za što više muškaraca.

Ti si @urosss___ sad najpozvaniji da, za koji dan, izneses svoj utisak!

Vidis da su ovde uglavnom debili koji odgovaraju na nepostavljeno pitanje i pricaju o "kad i s kim je bolje", a ne o temi...

Odgovaranje i ucestvovanje u temi nije obavezno...

Nista od prethodno napisanog nisu utisci...

🤦‍♂️ Ubijte me odma'...
Kap vode nisam okusio u zivotu...
Moj utisak je da je prvi sex nesto sjajno i da je najbitnije da se uziva u njemu i da se koristi zastita

Prvih nekoliko puta…
Nakon prvih nekoliko puta...
O sexu, generalno, kao radnji...
Ja sam vise mislio utisci same "mehanicke" radnje, utisci i misljenje o samoj radnji i njenom uticaju na vas, vase telo, bice... Pretpostavljao sam da ste se, kao klinci, tinejdzeri, pre otpocinjanja sexualnog zivota, pitali, zamisljali "Kako li je to? Kakav li je osecaj?" i slicno...
...a ne o kako su protekli prvih nekoliko puta.
Izgleda da sam se samo ja pitao i zamisljao kako li je to, kakav je osecaj i slicno...
sećam se da sam onda milsila da je moj tadašnji prvi dečko dobar u krevetu :mrgreen: sad se smejem kad se setim kako pojma nije imao iako je bio iskusniji od mene.
Onda je za to vise tvoja krivica nego njegova.

Bio sam dugo nevin 17 g.
Da se teras ti malo, znas... Cuj,17 godina, dugo cekao... Moooreee...
Ono 10 x za 2 mj...do kraja raspusta.
'Bes mi mater ako sam razumeo ovo...

nemam pojma kako je bilo...
To te niko nije ni pitao...

Moj utisak je da je prvi sex nesto sjajno
OK, ali, ponavljam, ne o cinu prvog puta, nego, generalno, o sexu nakon otpocinjanja tog zivotnog aspekta.

Nakon prvih nekoliko puta...
O sexu, generalno, kao radnji...

...a ne o kako su protekli prvih nekoliko puta.
Izgleda da sam se samo ja pitao i zamisljao kako li je to, kakav je osecaj i slicno...

Onda je za to vise tvoja krivica nego njegova.

Da se teras ti malo, znas... Cuj,17 godina... dugo cekao... Moooreee...

'Bes mi mater ako sam razumeo ovo...

To te niko nije ni pitao...

OK, ali, ponavljam, ne o cinu prvog puta, nego, generalno, o sexu nakon otpocinjanja tog zivotnog aspekta.
Mišljenje generalno o sexu mi je super

Uh bre... Ja rekoh se nasalim... Mozemo da se salimo na moj racun, al' ti, bas, udaras ispod pojasa...

Ja da reagujem?! Vidis da je, jos, niko nije odusevio, sta ce joj jos jedno razocarenje?

Ti si masina, ti si "dve u razmaku od par sati", ti "opsluzujes", barem, 3 u isto vreme... Ne ja...

Uostalom, izrazila je sumnju da ti, zaista, radis i mozes to sto kazes, pa imas priliku da je razuveris...

OK, proslo je prvih nekoliko puta, zvanicno ste uplovili u svet sexa i zapoceli najvazniji aspekt zivota...

Kakvi su vam bili utisci, razmisljanje i misljenje o sexu?
iskren da budem, usro sam se od straha posle tog.............i to duplo, prvo , da me njeni ne tuze za "silo,vanje" jer je imala 15 godina, drugo, iz prve sam se istreso u nju pa sam mesecima ziveo u strahu da cu budem tata sa 17 godina.
Daklem, nije bas bilo veselo "dan posle".

Back