Utisak nedelje - Trifunovic, Radulovic, Vukadinovic

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.888
Pre desetak dana, Boris Malokurski je na Twiteru napisao da bi bilo cool da se napravi TV duel Radulovic-Trifunovic. naravno, uvek je bolje da dueli budu vlast-opozicija, ali zbog specificnosti srpske politicke scene, ovo je jedini moguci duel. Sa vucicem nema TV duela. On samo na Upitniku salje svoje kerbere da laju dok sagovornik govori.

I za divno cudo, cerka Matije Beckovica resila da pozove u emisiju i ludog Radula i ludog Trifuna. Kao treceg (valjda u sendvicu) pozvala je analiticara i bivseg poslanika, Vlaha po nacionalnosti, Djordja Vukadinovica koji ce morati da smrsa u narednom periodu jer ce mu skupstinski restoran biti daleko.

Dakle, veceras je TV duel u Utisku nedelje - Radulovic - Trifunovic.

EZvPjF1WoAUEzP2.jpg

Prvi je opasno dobro profitirao nakon Utiska nedelje sa Nesom Stefanovicem i Cuckovicem sl. put.

Hoce li i ovaj put da ispreskace Sergeja, stavi ga ispod cenzusa, a sebi odvoji dodatni procenat ili dva?

Kakvo je vase cenjeno misljenje, drage kolege i kolegnice?

PS. Jeste da postoji posebna tema Utisak nedelje (ili tako nesto u nazivu), ali mogla bi ovo da bude posebna tema, makar do veceras, i zavrsetka emisije, a posle je spajajte sa opstom temom o Utisku nedelje.

Kolko znam Đoka Vukadinović je sada za bojkot a ova dva jarana Sergej i Radule su za izbore a ne tako davno bilo je obrnuto.Šta god mislio o Raduletu on bar ima neku politiku nešto nudi a šta nudi blesavi Sergej

Djordje Vla' ostao bez poslanicke plate.

Sad ga samo ludi Radule placa (ako ne racunamo donacije koje dobija za NSPM), pa je red da bude po malo na strani ludog Radula.

Ja mislim da je umesto Vukadinovica trebalo pozvati Valentinu Rekovic u duelu sa Radulovicem na temu ekonomije i vodjenja drzave.
Dala bih 100 dinara da gledam taj razgovor i kako se Radule trudi da ne poludi uzivo.
To bi bilo kao kad su KRS-ONE i Nelly imali beef.

Naime ovaj drugi je bio mlađi pa je pojavljivanje u toj svađi samo škodilo Kej Ar Esu.

Saša: Mi moramo da se borimo protiv partokratskog sistema! Bojkot je bio idealna opcija, sve dok je PSG nije izdao.

Sergej: Keva ti izdala #@$% ti materina!

Đole: Ja mislim da svi treba da se setimo koliko je Koštunica pametan čovek.

Sergej: @$%@ i tebi mater Vlajo da znaš. Taj je sve $%"&$ kad je dozvolio socijalistima da se rehabilituju.

Saša: Ovo nije dobar način borbe protiv partokratije.

Sergej: @$%#@ te partokratija!

Saša: Mi moramo da se borimo protiv partokratskog sistema! Bojkot je bio idealna opcija, sve dok je PSG nije izdao.

Sergej: Keva ti izdala #@$% ti materina!

Đole: Ja mislim da svi treba da se setimo koliko je Koštunica pametan čovek.

Sergej: @$%@ i tebi mater Vlajo da znaš. Taj je sve $%"&$ kad je dozvolio socijalistima da se rehabilituju.

Saša: Ovo nije dobar način borbe protiv partokratije.

Sergej: @$%#@ te partokratija!
Zaboravio si "Mi suverenisti" kod Sase. Neka neko broji koliko puta je pomenuo suverenizam.
Mada verujem da ce Olja to preduprediti.

Back