Umri_muski Legenda Poruka 73.861 danas u 06:56 - Utice li politika na ishranu vas? #1 Namerno ne pitam na ishranu stanovnistva, nego vas...
bird again Buduća legenda Poruka 37.065 danas u 08:12 - Utice li politika na ishranu vas? #2 Umri_muski: Namerno ne pitam na ishranu stanovnistva, nego vas... Kliknite za proširenje... A mi smo, sta?
Umri_muski: Namerno ne pitam na ishranu stanovnistva, nego vas... Kliknite za proširenje... A mi smo, sta?
Umri_muski Legenda Poruka 73.861 danas u 10:35 - Utice li politika na ishranu vas? #3 Vi ste osobe koje ce dati misljenje za jednog, a ne da mi procenjujete po utisku od poznanika ili iz medija..
Vi ste osobe koje ce dati misljenje za jednog, a ne da mi procenjujete po utisku od poznanika ili iz medija..
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 64.462 danas u 10:40 - Utice li politika na ishranu vas? #4 Moramo da smislimo naziv za taj vrlo specifični literarni stil koji je razvio autor teme. Predlozi?
P Pobednik79 Primećen član Poruka 955 danas u 11:19 - Utice li politika na ishranu vas? #5 Ne utiče. Sizif: specifični literarni stil Kliknite za proširenje... ZPP=Zamena Prideva Padežom