Uticaj vulkanske prashine na libido stanovnika

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aerodromi rade po celoj EU, hvala dragom Bogu..nema straha ni ludila ..a blizi se svetsko prvenstvo u fudbalu.
josh nekih 40tak dana; ozbiljno se javnost uplasila za dolazak na dugo ocekivanu strast..
kako da ljubitelji fetisha-lopte i kopacki iz celog sveta ne prisustvuju jedinstvenom dogadjaju borbe savremenih gladijatora..
a zene pri tom da uzivaju u prekrasnim zadnjicama bicepsima znojavih bipeda u naponu strasti...fascinatno!
lete avioni i letilice nebom plavetnim poput ptica klizacica,, fudbal nece zaobici katarzu mnogih
a nashi muzjaci(i po koja zenka) extazu ocekivanu..
news_295.gif

no jedna 'ptica' je vec u zamahu i to zestokom!
Svaki put iznenadi svojim letom žar- ptice koja posipa prahom strasti svekoliko zivlje ne bi li zaplenila sve osmehe srece u kulminaciju neizdrža i eksploziju erosa..
Prolece 'napada' nashu ushushkanu prisebnost i slece na usnule trepavice poput lopova trujuci krvotoke culnim radostima
i budeci leptiriće u predelu plexus-solaris-a.

A vani je renesansa !Sunce miluje i mazi..parada muskulature i licitacija pohote-je u toku.
Neke nove klinke se rascvrkutale i razgolitile, lolite male..alaj ce matorci da fasuju ..igre bez granica su pocele..
i kaludjere bi napalile...uzas! gde hrli ova omladina?..svi spremni na macevanje strastima i to javno!! kako se ceo svet vrti u zacaranom krugu sexa i razvrata...nema ni jedne osobe/zdrave/ a da nije promiskuitetna(barem u mislima)nema zalutalih..i stidljivih..brutalnost i ogoljenost je na delu!
Ovo prolece ce mnogima doci glave(na srecu ? neka je sa srecom!)..

"Matori paceri"(citaj dokolicari, advokati...cinovnici..zgubidani..poslovni svet na prepodnevnoj produzenoj pauzi..i ostala tronozna poshast) sede po bashtama kafea uzivaju da duvan i cigarete filuju "umnim" razgovorima, kao, nista ih ne moze "pomeriti" u hipnozi vlastitom velicinom..dok oči kao radari pretrazuju"teritoriju" i poput predatora cekaju trenutak da skoce na mlado meso neke maloletne antilope.
Ah..predstava ne bi bila interesantna da nema i zenskadije po istim kafeima , "nehajno snimaju" mushki klan i kao porucuju:cekajte momci, sad smo mi na redu :)
Sve pcelice i bumbari zujkaju i igraju ples prolecnog vaskrsa ljubavi u slavu boginje;Vesne, Venere..MAje.Zivela ljubav!

A Vi...sta cekate??? Pod hitno na Sunce i komandom:ZALJUBLJIVANJE!!
'Virus' opstruise bez zabrana, cilj je:srecan covek ;)
spicegirls.jpg

crossoverprint;bt86845:
.Ako sam razumeo situaciju i ti si bila tamo, a nisi ni u jednoj kategoriji. Da nije to ono narodno: "Sto je babi milo to joj se i snilo?" m? :) hahahaha

Ostavicu te dragi cross da uzivash u svojoj zluradosti...
ja odgovaram -osmehom i radoshcu da vreme kao dimenzija mi omogucava beskonacno napred u dvojcu po izboru koji je SADA i TU i kada zelim i koliko zelim, jer mogu sve sta pozelim :)

Back