момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.841
Koliki je uticaj roditelja na formiranje vase licnosti i onoga sto danas jeste? Da li su vas sputavali u vasim teznjama ili ih podsticali? Ili mozda ismevali ili bili nezainteresovani? Da l' mislite da bi otisli u nekom potpuno drugom pravcu da su roditelji stimulativnije delovali na vas i bili prijemciviji za vase ambicije? Ili ste imali liberalnu kevu i caleta? I na kraju, kakvi po vama roditelji treba da budu i kakvi cete vi da budete (ako planirate da budete)?
Jedno vreme sam zapisivao negativne caletove osobine koje niposto nisam zeleo da imam, pa sam se trudio da ih satrem cak i ako se jave u meni, sto ce reci da su u mom slucaju cak i negativne strane mog caleta za mene bile podsticajne.
Ne mora da se zalazi u neku intimu i ispovedanje trauma iz detinjstva, vec onako okvirno, sazeto.
Jedno vreme sam zapisivao negativne caletove osobine koje niposto nisam zeleo da imam, pa sam se trudio da ih satrem cak i ako se jave u meni, sto ce reci da su u mom slucaju cak i negativne strane mog caleta za mene bile podsticajne.
Ne mora da se zalazi u neku intimu i ispovedanje trauma iz detinjstva, vec onako okvirno, sazeto.