MathPhysics
Iskusan
- Poruka
- 5.328
Ja bih samo primetio da je muzika koju sam slušao uvek zavisila od mog trenutnog shvatanja svega. Nekada sam voleo klasičnu muziku i to je bio period kada sam bio miran i mahom zaineresovan isključivo za obrazovanje. Rana mladost. Čim sam se upustio u nešto širi život, proširio sam repertoar, skoro isključivo slušajući rok muziku. Zavisno od raspoloženja varirala je i tematika. Kada sam bio tužan slušao sam balade, zaljubljen ljubavne numere itd. Dakle, karakter je na vrlo specifičan način povezan sa smenom svih tih životnih impresija. Trenutno, donekle sklon filozofiranju, ja sam se najviše pronašao u Pink Floydu i dešifrovanju njihovih tekstova, tumačenju funkcija njihovih improvizacija u melodiji koja ide uz stihove itd...
Mislim da uz svaki karakter ide određena muzika, ali je teško generalizovati, a ne reći nešto pogrešno. Najenergičnije osobe koje znam obožavaju tehno. To su one kategorije ljudi koji se stalno šale i naizgled bruje od sreće. Da li su stvarno takvi, ne znam, ali to je utisak koji ostavljuju na mene. Mahom znaju šta žele u životu i spaja ih svojevrsna ambicioznost (mada u većini slučajeva samo prema materijalnom uzdizanju). Ljudi koji vole klasičnu muziku (ne znam ih mnogo
) su mahom neverovatno smireni, spokojni, a umirijući i za one koji su oko njih. Itd.
Mislim da uz svaki karakter ide određena muzika, ali je teško generalizovati, a ne reći nešto pogrešno. Najenergičnije osobe koje znam obožavaju tehno. To su one kategorije ljudi koji se stalno šale i naizgled bruje od sreće. Da li su stvarno takvi, ne znam, ali to je utisak koji ostavljuju na mene. Mahom znaju šta žele u životu i spaja ih svojevrsna ambicioznost (mada u većini slučajeva samo prema materijalnom uzdizanju). Ljudi koji vole klasičnu muziku (ne znam ih mnogo