hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.152
Nije ali ih truju raznim vakcinama, izgladnjuju ih, muce, itd. Hiljade dece dnevno umre od gladi..
ali ih je valjda svejedno mnogo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ali ih truju raznim vakcinama, izgladnjuju ih, muce, itd. Hiljade dece dnevno umre od gladi..
Koja li se prica krije pa tako postanes...Ako pod iz keca u dvojku mislis na sto manje dece, onda da
Zašto stope plodnosti opadaju?
To nema nikakve veze sa brojem sperme ili uobičajenim stvarima koje vam padnu na pamet pri raspravi o plodnosti.
Umesto toga, pokreće ga više žena u obrazovanju i radu,
Ne, zene su pod uticajem modernog drustva izgubile zelju za porodicom i decom, i okrenule su se karijeri.Znači žene postaju neplodne od obrazovanja i rada van kuće?
Samo da pitam kako u 13. veku imaš internet i kompjuter?
Neke jesu,neke nisu,većina njih balansiraju i porodicu i karijeru...Ne, zene su pod uticajem modernog drustva izgubile zelju za porodicom i decom, i okrenule su se karijeri.
E idi na halo oglase cini mi se da traze neku hostesu na splavovimaNeke jesu,neke nisu,većina njih balansiraju i porodicu i karijeru...
I šta sad kao preti nam izumiranje zbog toga što se više parovi ne odlučuju da imaju više od dva deteta? I za to su sve očigledno krive žene jer neće da slušaju tebe i slične tebi koji misle da znaju bolje od njih šta one žele i šta hoće od svojih života?
E idi na halo oglase cini mi se da traze neku hostesu na splavovima
In the reference scenario, the global population was projected to peak in 2064 at 9·73 billion (8·84–10·9) people and decline to 8·79 billion (6·83–11·8) in 2100.
Our findings suggest that continued trends in female educational attainment and access to contraception will hasten declines in fertility and slow population growth.
In today's open access paper, researchers compare parity (number of children carried to term) with later frailty in a human population. They indeed observe that more births tends to correlate with greater age-related frailty.
Зашто пребацивати све на жене? И мушкарци су у тој причи.Ne, zene su pod uticajem modernog drustva izgubile zelju za porodicom i decom, i okrenule su se karijeri.
Slazem se, i muskarci su isto krivi jer traze sponzoruse a ne majke.Зашто пребацивати све на жене? И мушкарци су у тој причи.
Ne mogu da traze nesto cega nemaSlazem se, i muskarci su isto krivi jer traze sponzoruse a ne majke.
auu brate,koja te toliko povredila?Ne mogu da traze nesto cega nema
Jel si ti zena?auu brate,koja te toliko povredila?
Mogu da zamislim da ti je neka dala pogrešan broj telefona ili te blokirala na nekoj društvenoj mreži da budeš toliko ogorčen na ceo ženski rod.
Ne,al znam kako reaguju na taj tip ljudi kakv si ti XDJel si ti zena?
znam i ja, ne moras da mi objasnjavasNe,al znam kako reaguju na taj tip ljudi kakv si ti XD
Znaš i ništa iz toga nisi naučio očigledno.znam i ja, ne moras da mi objasnjavas
i nemoj da koristis to XD molim te
Loki kazi s koliko si zena bio izgleda da si ti novi smeker ovog forumaZnaš i ništa iz toga nisi naučio očigledno.
A to što te nervira smajlić pa jbg XD
Ako misliš da si u pravu i nećeš da menjaš mišljenja onda se pomiri s tim da si izgubljeni slučaj i ne kukaj kako su žene ovakve i onakve što beže u širokom luku od tebe zbog tih gluposti.Loki kazi s koliko si zena bio izgleda da si ti novi smeker ovog foruma
sta sam trebao da naucim da ne treba da pricam ono sto mislim nego ono sto one hoce? da to sam skapirao, ovo sto ja pricam ih odbija ali to ne znaci da cu prestati sve dok mislim da sam u pravu
ako neces da pricas nego si planirao da me spustis i pokazes da si alfa, odustani odmah nemas nista od toga a konkurencija ti je velikaAko misliš da si u pravu i nećeš da menjaš mišljenja onda se pomiri s tim da si izgubljeni slučaj i ne kukaj kako su žene ovakve i onakve što beže u širokom luku od tebe zbog tih gluposti.
A to sa koliko sam devojaka bio,epa šta tebe briga,niti je jedan od njih nosila broj na čelu niti će neka u budućnosti da nosi.
Brate,ti si izgleda neki težak insel...ako neces da pricas nego si planirao da me spustis i pokazes da si alfa, odustani odmah nemas nista od toga a konkurencija ti je velika
ti se mnogo druzis s ekipom sa ljisa da ih ne spominjemBrate,ti si izgleda neki težak insel...
I ja našo skim da se natežem