Uticaj Modernog Drustva na Pad Nataliteta

Ne, zene su pod uticajem modernog drustva izgubile zelju za porodicom i decom, i okrenule su se karijeri.
Neke jesu,neke nisu,većina njih balansiraju i porodicu i karijeru...
I šta sad kao preti nam izumiranje zbog toga što se više parovi ne odlučuju da imaju više od dva deteta? I za to su sve očigledno krive žene jer neće da slušaju tebe i slične tebi koji misle da znaju bolje od njih šta one žele i šta hoće od svojih života?

Neke jesu,neke nisu,većina njih balansiraju i porodicu i karijeru...
I šta sad kao preti nam izumiranje zbog toga što se više parovi ne odlučuju da imaju više od dva deteta? I za to su sve očigledno krive žene jer neće da slušaju tebe i slične tebi koji misle da znaju bolje od njih šta one žele i šta hoće od svojih života?
E idi na halo oglase cini mi se da traze neku hostesu na splavovima

E idi na halo oglase cini mi se da traze neku hostesu na splavovima
a22.jpg

Da, prognoze su baš tragične, aka: do 2064. ćemo nagurati do skoro 10 milijardi, a onda ćemo pasti na tragičnih 8.79 milijardi. So sad :(

In the reference scenario, the global population was projected to peak in 2064 at 9·73 billion (8·84–10·9) people and decline to 8·79 billion (6·83–11·8) in 2100.

Razlozi:

Our findings suggest that continued trends in female educational attainment and access to contraception will hasten declines in fertility and slow population growth.

"Low fertility" se ne računa samo "ne mogu da imam decu", nego i "neću da imam decu".

Izvor: The Lancet
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30677-2/fulltext

Imati manje (ili 0) dece i imati ih kasnije je dobra stvar:

In today's open access paper, researchers compare parity (number of children carried to term) with later frailty in a human population. They indeed observe that more births tends to correlate with greater age-related frailty.

Izvor: fightaging.org

Izdignite se iznad svoje životinjske prirode i kontrolišite svoju reprodukciju.

Loki kazi s koliko si zena bio izgleda da si ti novi smeker ovog foruma
sta sam trebao da naucim da ne treba da pricam ono sto mislim nego ono sto one hoce? da to sam skapirao, ovo sto ja pricam ih odbija ali to ne znaci da cu prestati sve dok mislim da sam u pravu
Ako misliš da si u pravu i nećeš da menjaš mišljenja onda se pomiri s tim da si izgubljeni slučaj i ne kukaj kako su žene ovakve i onakve što beže u širokom luku od tebe zbog tih gluposti.
A to sa koliko sam devojaka bio,epa šta tebe briga,niti je jedan od njih nosila broj na čelu niti će neka u budućnosti da nosi.

Ako misliš da si u pravu i nećeš da menjaš mišljenja onda se pomiri s tim da si izgubljeni slučaj i ne kukaj kako su žene ovakve i onakve što beže u širokom luku od tebe zbog tih gluposti.
A to sa koliko sam devojaka bio,epa šta tebe briga,niti je jedan od njih nosila broj na čelu niti će neka u budućnosti da nosi.
ako neces da pricas nego si planirao da me spustis i pokazes da si alfa, odustani odmah nemas nista od toga a konkurencija ti je velika

Back