DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
dali ste nekad vašeg dragog lagale da vam je njegov tuki potaman (a ustvari vam nije uopšte potaman već mali) da ga nebi uvredile ili ponizile, ubile mu ego, čast, štaznam...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali ste nekad vašeg dragog lagale da vam je njegov tuki potaman (a ustvari vam nije uopšte potaman već mali) da ga nebi uvredile ili ponizile, ubile mu ego, čast, štaznam...?
pa dobro, al ti nisi forumaljka...pa evo, ja sam ti sve reko, missim naravno da lazu, shto su one bolje od muskaraca?
pajkan mahnito otvara temice po forumu
da svakom kazu da je najbolji i pljuju bivse
a sto je s njim ako joj nije potaman, ceka da poraste?
mislim tu nema shta da se promeni?
a posle komsinici bude dobar i odma joj zao?
jesam...msm sta me pita takve stvari![]()
А брате као што би ми увек већи тако би и оне
je l si siguran da to nije sranj.e
А немој да се за*ебавамо, па свака ће пре да се обрадује оном од 19 него оном од 15.
А немој да се за*ебавамо, па свака ће пре да се обрадује оном од 19 него оном од 15.
Pa jeste. Žali se da boli ako guraš jače, ali ne želi da ga se odrekne, a tebi fali još koji cm njenog kanala da bi i ti osetio seks, a ne peting![]()
da ali to obradovanje mozda nije ispravno, tj nema realnu osnovu