Usvojena ćerka ponovo odbačena od rođene majke, ali zato...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.500
0_long_lost_family_ep3_02.jpg

Otkako se seća, Ann je želela da pronađe roditelje - a 52-godišnjakinja je konačno pronašla svoju rođenu majku pre 12 godina.

"Obećala je da će se naći sa mnom. Puknula sam od uzbuđenja da je vidim i već sam planirala naš razgovor", ali nažalost nije postigla ishod kojem se nadala.

Nakon što se majka više nije javljala, Ann objašnjava: "Otkrila sam da sam tajna. Srce mi je potonulo znajući da je to istina. Ona nije htela da zna za mene.

Ali to nije zaustavilo Ann u želji da sazna više, pa je oprezno nastavila potragu za svojim rođenim ocem nakon što joj je rođena majka rekla da se zove Leslie.

Koristeći fragmente informacija koje je izvukla iz dokumenata o usvajanju, Ann je otkrila da je on nekada puno igrao fudbal.

Svi Anni sinovi bili su veliki ljubitelji fudbala, a dvojica su sada profesionalni fudbaleri - 22-godišnji Mak sada igra za Lincoln Citi i Jamie, 18, u knjigama u Stoke Citiju.

"Ovo je moj rođeni otac koji je voleo fudbal, a moji dečaci takođe vole fudbal. Gotovo kao da je bio u mom životu. Mogu ga zamisliti i učiniti stvarnim. Očajnički želim da ga pronađem", kaže Ann.

Koristeći evidenciju o venčanima u Birminghamu i birački spisak otkrili su da Leslie i njegova supruga Davn žive samo 20 km od Ann.

Leslie je bio veoma zadovoljan što je pronađen, ali nažalost boluje od demencije i ne može se puno setiti u vezi Annine rođene majke.

0_long_lost_family_ep3_04_0AJPG.jpg

Zatim dolazi još jedan šokantan zaokret, Leslie je kontaktirala još jedna ćerka koju nije poznavao otprilike šest nedelja pre nego što mu je emisija Long Lost Famili ušla u trag.

Ann, koja je uvek želela sestru, kaže: "Na neki način mi je zastao dah. Ovo je zapravo moja sestra. Osetila sam toplinu. Bio je to zaista dragocen trenutak.
......
čiča miča i gotova priča

Back