mizaca
Poznat
- Poruka
- 8.743
Ja sam cula da je to izrazito komplikovana i dugotrajna stvar........Od bliske rođake. Ali znam i da se u toj oblasti dobro krsi zakon......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel sto ne moze ili sto je bez muskarca?Sta mislite o tome kada zena zeli da usvoji dete? I da li je duga procedura kada je zena bez partnera?
Sta mislite o tome kada zena zeli da usvoji dete? I da li je duga procedura kada je zena bez partnera?
samo kreten moze da usvoji tudje pa kad ga othrani da mu bane na vrata neodgovorna majka i odvede ga...ne jednom se ovo desilo
Hvala Vam svima puno... znaci svaki odgovor.
Dosla sam do nekih godina, kada zelim mnogo dete. Posle nekog vremena razmisljanja, i uzimanja svih opcija (kako da i ja dobijem dete), dosla sam do toga, da bih volela da usvojim. Kao sto je neko napisao, ima toliko dece koja su zeljna ljubavi i paznje... ja cu pokusati nekom da ostvarim to.
Verujem da je zeni samoj mnogo teze da dobije dete, ali treba pokusati, i potruditi se, i boriti
usvoji meDa li hranitelji mogu da usvoje dete, da li postoji zakon o tome?
usvoji me![]()
Sta mislite o tome kada zena zeli da usvoji dete? I da li je duga procedura kada je zena bez partnera?
Hvala Vam svima puno... znaci svaki odgovor.
Dosla sam do nekih godina, kada zelim mnogo dete. Posle nekog vremena razmisljanja, i uzimanja svih opcija (kako da i ja dobijem dete), dosla sam do toga, da bih volela da usvojim. Kao sto je neko napisao, ima toliko dece koja su zeljna ljubavi i paznje... ja cu pokusati nekom da ostvarim to.
Verujem da je zeni samoj mnogo teze da dobije dete, ali treba pokusati, i potruditi se, i boriti