usvajam forumasicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da al da bi bilo autenticnije prevedi na latniski
Šta je, Lajončiću, hladno tamo u Nemačkoj, a ti sam... Al' standard, hebiga! : )
simptomaticno je kada covek krene da zenu vezuje za bolest, dakle za nesto sto per se nije normalno, uobicajno, korisno, pa zasto i ne reci - pozeljno stanje organizma
o uzrocima i posledicama takvog stava se da nasiroko pricati
pre svega sa prijateljima, a zatim i sa psiholozima
verujem da je kojotic vec skoknuo do ovih prvih, jer se naprasno odjavio sa krste :lol:
znam tacno i sa kojim svojim prijateljem upravo u ovom trentku raspravlja o svom (bolesnom) jadu i muci :heart:
i znam tacno koliko mu ne moze pomoci :malav:
Slušaj bre ti, mala debeljuškasta, mani(mo) se vise ovih kratkih priča, nego daj da konačno krenemo da radimo na nešto dužim projektima. Kazuj gde hoćeš da te vodim u petak, 14. ovog meseca? Ne šalim se. :)

i ovde obrisano a osto spam teme kojota i dilajta :rotf:

cirkus.... aj da pozovem opet neku normalnu zensku osobu da se javi pa makar da pricamo neobavezno jer ovde ne mozes ni da napises a da te neko ne podseti na poreklo, na godine, na polnu moc :lol: ili slicne bedastoce...

dakle moje dame, slobodne ste bez ikakih obaveza. :)

moze.....

lost_terry_o_quinn_john_locke_dvdbash_262.jpg

zahvaljujem svim damama koje su iz bilo kojih pobuda uzele ucesce na ovoj temi i udahnli joj nemerljivi duh zanimljivog izazova... zahvaljujem posebno preteranoj na stoickim stavovima jer ruku na srce to nisam od nje ocekivao kao i emociji na podrsci u trenutku kada sam vec digao ruke od nastavka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back