gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
sve je napisano u naslovu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'naci...da bude nasmejana, radna, da siri optimizam jer mi je dosta mrguda, obrazovanje i gradja nebitni, al zimogrozljivost da se krece negde oko 1985 pa navise....
'naci...da bude nasmejana, radna, da siri optimizam jer mi je dosta mrguda, obrazovanje i gradja nebitni, al zimogrozljivost da se krece negde oko 1985 pa navise....
Može li sa decom, il' mora nerotkinja da bude ?
Moze li forumas umesto forumasice?
eve ja
lepa
kuvam
pušim
dajem u rč
malo brkata
lepo gradjena, drusna, 130 kila žive vage
e pu...zamalo...![]()
di je omanuo ? kod zimogrožljivosti ?
alo bre nisam vam ja gej britanski novinar iz sochija pa da mi promovisete pederastiju na temi di je zenski duh primaran
- - - - - - - - - -
sve se da srediti ako pretekne..... ili zafali![]()
gotovo...proslo moje vreme
- - - - - - - - - -
e pa sad...a kako se to sredjuje?![]()
Kako si plemenit...![]()
Uzivo ili samo virtualno? Da razjasnimo...
pa kako dodje koja nova njoj sve ladnije oko srca kolko ih je do tad prezimila
- - - - - - - - - -
jes mora devica..ae bre ne zaebavaj... nisam ja uz dlaku niz dlaku, treba mi fino zensko drustvo za rad pricu i vannastavne aktivnosti koje sigurno ne podrazumevaju da nosam bebe il radim zadatke iz fizike
ako nisi nestrpljiva lujka ko mia farou i imas primernu dozu strpljenja resenje iskoci ko sunce iza oblaka
- - - - - - - - - -
ne bi verovala...