Ustrucavanje...

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.278
S obzirom da smo na Ljisu, jelte, normalno je da se o ljubavi i sexu razgovara, bude tu i vulgarnoga, i svacega, aj ok..
A da li nekada pomislite da to cita neko ko je mladji od vas, recimo 20 godina, bez obzira sto je osoba punoletna
Ili npr. dosta starija od vas, pa vam kao malo neprijatno, hebiga ipak taj neko moze da vam bude mama ili tata, pa ono sramota
Ili opet npr. kao ono razgovaram o sexu sa nekom osobom, prija mi, vezem se, a nije mi prilika ni po cemu...

Ja da, i bas pazim sta pricam, ne mogu se opustim, ipak imam 40 +. i sta ako razgovaram sa mladom osobom, kako ce ta deca shvatiti i to

A vi?

Ako nesto nije u redu sa temom brisite odmah :lol: Mislim ono, bila je vec, ili je glupa i atako to

Lepo ponasanje ne pita za godine ... nije bitno koliko si star, bitno je kako se ponasas, bilo da je to uzivo ili ovako na forumu.
Ja znam dosta likova koji su tek usli u rane 20e koji se bolje ponasaju nego neki ljudi koji mogu ocevi ili majke da im budu.
Pa to ti je normalnim neiskvareni Jos takvim I ja bese s poceci na ovoga foruma a vidju me sada

Nije naš jezik spao na niske grane pa da moraš bitti vulgaran da bi stavio do znanja svoje namjere i osjećanja. Ako vas neka dama ili frajer obori s nogu, svojom pojavom izgledom ili ponašanjem, samo bi istinski kreteni u tim momentima iskazali svoju vulgarnost i nedoličnost. 100% sam uvjeren da baš ti koji potenciraju nedolične izraze i vulgarnost u realu su daleko od nekog frajerčine ili (fatalne) zavodnice. Lako je biti vulgaran i nekulturan ali te osobe se u principu nikada ne shavataju za ozbiljno i u suštini su za izbjegavanje.
Naravno, ne mislim i ne kažem da "slatke" riječi u trenucima zanosa nisu dobrodošle, čak poželjne ali to je već nešto lično, nešto što je samo naše.

S obzirom da smo na Ljisu, jelte, normalno je da se o ljubavi i sexu razgovara, bude tu i vulgarnoga, i svacega, aj ok..
A da li nekada pomislite da to cita neko ko je mladji od vas, recimo 20 godina, bez obzira sto je osoba punoletna
Ili npr. dosta starija od vas, pa vam kao malo neprijatno, hebiga ipak taj neko moze da vam bude mama ili tata, pa ono sramota
Ili opet npr. kao ono razgovaram o sexu sa nekom osobom, prija mi, vezem se, a nije mi prilika ni po cemu...

Ja da, i bas pazim sta pricam, ne mogu se opustim, ipak imam 40 +. i sta ako razgovaram sa mladom osobom, kako ce ta deca shvatiti i to

A vi?

Ako nesto nije u redu sa temom brisite odmah :lol: Mislim ono, bila je vec, ili je glupa i atako to
Ne

Dobro bre ljudi sa slatkim recima, normalno da nije sramota o sexu razgovarati, ali ne treba preterivati..
Volela bi da odgovore ovi sto salju, da se lepo izrazim penise, u pp, da li se postide dok to rade, da li salju samo kada znaju ko ce to pogledati, i tako to...
Stide li se boga makar... :huh:

Šta se misli pod vulgarno i ko je pozvan da to proceni? Realno, može se biti vulgaran i bez da se napiše i jedna jedina psovka.
Biti bolestan i uvredljiv se može biti i bez pisanja reči koje označavaju polne organe ili su kolokvijalni nazivi za snošaj.

U tome je caka. Uvreda ili agresija u bilo kom smislu nije isto što i reč za koju svi znaju a napisana je u kontekstu koji nikog ne vređa, naprotiv, zasmejava.

Back