Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Usteda goriva, ekologija, povecanje snage i obrtnog momenta
ovo ko ona fora sa ruskim vojnim sredstvom ..mos vozis auto bez ulja..radilica kao nece da zariba..pa masa ljudi upropastila motore tim
jos samo da se alvirovic ukljuci u marketing
ja na takvim temama napisem sta ja mislim, a to sto tebe to ne zanima to mi bas i neje briga...
i ak imas neki problem nadji neku drugu budalu pa mu soli pamet i vozi auto na vodu, kukuruz na sta oces..
paljba
kad neko pita za iskustvo, ne trazi misljenje, nego iskustvo! ti pises svoja teenage misljenja, koja u takvoj temi nemaju nikakvu vrednost !
ako hoces da znas, vozim kola koja trose ~17litara benzina, i ne pada mi na pamet na plin da ga prebacim.
sto bi rekla tvoja generacija, pretvori se u gumicu i brishi
kad neko pita za iskustvo, ne trazi misljenje, nego iskustvo! ti pises svoja teenage misljenja, koja u takvoj temi nemaju nikakvu vrednost !
ako hoces da znas, vozim kola koja trose ~17litara benzina, i ne pada mi na pamet na plin da ga prebacim.
sto bi rekla tvoja generacija, pretvori se u gumicu i brishi
Cekam i ja da odgovori. Mozda spava. Ja u startu sve verujem iako ne razumem. Ako verujem u Magnete zasto da ne verujem nasem coveku...Smeta mi samo sto je sajt iskitio sa ekologijom. Zastita zivotne sredine je suvise vazna da bi preko nje pravili biznis. Svest o ekologiji je kod nas vrlo niska i mnogi ekologiju vide samo kao potencijalni izvor prihoda. To nije dobro. Ako je nesto dobro po okolinu neka prvo odradi svoj posao a zasluge za ekologiju ce doci same. Vrlo sam vezan i poslovno za ekologiju ali mi ne pada na pamet da to koristim za biznis.