Ustavni sud odbio zabranu Pokreta "1389" i "SNP Nasi"

SunFun

Domaćin
Poruka
3.237
USS ne zabranjuje 1389 i SNP "Naši"
Izvor: Tanjug

Beograd -- Ustavni sud Srbije odbio je predlog za zabranu rada udruženja građana "Srpski narodni pokret 1389" iz Beograda i udruženja građana SNP "Naši" iz Aranđelovca.

Kako piše na sajtu tog suda, na današnjoj sednici je odbačen i predlog za zabranu rada udruženja građana "SNP Naši 1389".

Upravni odbor SNP "Naši" saopštio je da je takva odluka Ustavnog suda najbolji dokaz da je taj pokret "sve vreme radio u sladu sa Ustavom Srbije, štiteći interese Srbije, njenih građana i vrednosti njime proklamovane".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=14&nav_category=12&nav_id=660324

Institucije u Srbiji, polako, jedna po jedna postaju slobodne :D

USS ne zabranjuje 1389 i SNP "Naši"
Izvor: Tanjug

Beograd -- Ustavni sud Srbije odbio je predlog za zabranu rada udruženja građana "Srpski narodni pokret 1389" iz Beograda i udruženja građana SNP "Naši" iz Aranđelovca.

Kako piše na sajtu tog suda, na današnjoj sednici je odbačen i predlog za zabranu rada udruženja građana "SNP Naši 1389".

Upravni odbor SNP "Naši" saopštio je da je takva odluka Ustavnog suda najbolji dokaz da je taj pokret "sve vreme radio u sladu sa Ustavom Srbije, štiteći interese Srbije, njenih građana i vrednosti njime proklamovane".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=14&nav_category=12&nav_id=660324

Institucije u Srbiji, polako, jedna po jedna postaju slobodne :D

hvala ustaVnom sudu .
da je ostala crnogorsko jugoslovenska stranka na vlasti, verovatno bi srbe zabranili.
ali krajnje je vreme da se neko zakonski pozabavi drzavljanima tudjih drzava,dvojnim ,stecenim koji kao da sa podrskom rade protiv drzavnog uredjenja srbije.
HAPSENJE I PROTERIVANJE TAKVIH JE LEGALAN I LEGITIMAN VID BORBE U ZASTITI INTERESA ZEMLJE DOMACINA.
NA KRAJU,TAKO JE U CELOM SVETU.
DA LI JE PRE NEKOLIKO MESECI CRNA GORA PROTERALA NEKOLIKO SVESTENIKA IZ CRNE GORE SRPSKIH AUTOHTONIH DRZAVLJANA?
DA LI JE NEKO REKAO REC NA TO PROTERIVANJA LJUDI, KOJI SU U CRNOJ GORI ZIVELI VISE OD 15 GODINA?

Poslednja izmena:
hvala ustanom sudu .
da je ostala crnogorsko jugoslovenska stranka na vlasti verovatno bi srbe zabranili.
ali krajnje je vreme da se neko zakonski pozabavi drzavljanima tudjih drzava,dvojnim ,stecenim koji kao da sa podrskom rade protiv drzavnog uredjenja srbije.
HAPSENJE I PROTERIVANJE TAKVIH JE LEGALAN I LEGITIMAN VID BORBE U ZASTITI INTERESA ZEMLJE DOMACINA.
NA KRAJU,TAKO JE U CELOM SVETU.
DA LI JE PRE NEKOLIKO MESECI CRNA GORA PROTERALA NEKOLIKO SVESTENIKA IZ CRNE GORE SRPSKIH AUTOHTONIH DRZAVLJANA?
DA LI JE NEKO REKAO REC NA TO PROTERIVANJA LJUDI, KOJI SU U CRNOJ GORI ZIVELI VISE OD 15 GODINA?
Proterivanje svestenika SPC je sramota vlasti ali nazalost i drzave Crne Gore.
Sto se mene tice, ove Crnogorce koji su za Srbiju, ne bih dirao ali ove koji stalno rovare, uzivaju privilegije, a pljuju po Srbiji, tipa Kapicica-pravac Montenegro.

Proterivanje svestenika SPC je sramota vlasti ali nazalost i drzave Crne Gore.
Sto se mene tice, ove Crnogorce koji su za Srbiju, ne bih dirao ali ove koji stalno rovare, uzivaju privilegije, a pljuju po Srbiji, tipa Kapicica-pravac Montenegro.

pa svi su oni za crnogorsku srbiju i za odrzavanje crnogorske dominacije u srbiji.nisam jos sreo crnogorca u beogradu da nije crnogorac ,a onda sve ostalo.
kako je u crnoj gori zaista ne znam.

Komunisiti su prošlost.
Ali su zato demokrate realno najveća kriminalna opasnost po Srbiju i to daleko veća od komunista kada su bili u najvećoj snazi. Njih odmah treba zabraniti a vođe pohapsiti i procesuirati.

To ti je to isto samo prefarbano.

Internacionala.

социјалистичка интернационала хавијера солане. све јасно.

Dosta mladih u mom kvartu pripada pokretu "NAŠI".Bili su aktivni prošle godine u organizaciji raznih tribina.Znam da je dolazio onaj Ivan Ivanović,koji je lider pokreta...
Pa i ne vidi se nešto njihovo prisustvo u gradu , jako retko poneki grafit ,plakata i flajera valjda ni nema , osim što se skupe njih 3-5 bubuljičavih adolescenata u gluvo doba noći i slikaju za internet kako pale onu Čankovu zastavu, ili napišu Ratko Srbine!:lol:
Stvarno tragikomedija čime se formalno najviši sudovi u ovoj zemlji bave . :lol:

Pa i ne vidi se nešto njihovo prisustvo u gradu , jako retko poneki grafit ,plakata i flajera valjda ni nema , osim što se skupe njih 3-5 bubuljičavih adolescenata u gluvo doba noći i slikaju za internet kako pale onu Čankovu zastavu, ili napišu Ratko Srbine!:lol:
Stvarno tragikomedija čime se formalno najviši sudovi u ovoj zemlji bave . :lol:
Na proleće sam svaki vikend bio na trgu.Ispratio sam mitinge svih stranaka(još će neko pomisliti da sam teški preletač,a nemam nijednu partijsku knjižicu),koji su tu bili organizovani.U tom periodu predizbornog smaranja,često su bile organizovane i tribine koje su organizovali SNP "Naši".Prva je bila,čini mi se,tribina o posledicama bombardovanja i kemitrejlsima,na kojoj je bio i onaj Nikola Aleksić iz ekološkog pokreta i ludi k'o struja Dejan Lučić...Tada je neki lik sa KG registracijama hteo namerno da ih isprovocira,prošavši autom kroz gužvu okupljenih ljudi.Neki su i hteli da ga nagaze,što mu je i bilo u cilju,jer su se istog momenta pojavile kamere raznih televizija,ali je incident sprečen.

Poslednja izmena:
Na proleće sam svaki vikend bio na trgu.Ispratio sam mitinge svih stranaka(još će neko pomisliti da sam teški preletač,a nemam nijednu partijsku knjižicu),koji su tu bili organizovani.U tom periodu predizbornog smaranja,često su bile organizovane i tribine koje su organizovali SNP "Naši".Prva je bila,čini mi se,tribina o posledicama bombardovanja i kemitrejlsima,na kojoj je bio i onaj Nikola Aleksić iz ekološkog pokreta i lud k'o struja Dejan Lučić...
Lepo ja rekoh .

Back