Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
adem_ks:kakav ti je engleski ja ne znam, ali ako ti treba pomoc oko podvucenog javi
... the Serbian province of Kosovo....
Ovo sam odlicno razumeo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
adem_ks:kakav ti je engleski ja ne znam, ali ako ti treba pomoc oko podvucenog javi
Salvantis:... the Serbian province of Kosovo....
Ovo sam odlicno razumeo![]()
Izgleda da ti ne stojis najbolje sa engleskim...ili ti se samo prividja?It borders Montenegro to the north, the Serbian province of Kosovo to the northeast, the Republic of Macedonia to the east, and Greece to the south.
Salvantis:GDE pise 'bivsa'?
Izgleda da ti ne stojis najbolje sa engleskim...ili ti se samo prividja?
Mozda ipak bolje stojis sa slikama (ne mislim 'onim' slikama)
![]()
Retkavolunteer:Znao sam ja da je ovaj salvantis pedercina,medjutim to kod zivotinja kao sto je on nije retka pojava....
Pomiri se da neces...al' mozes da sanjas, ceznes i zamisljas, do jutra....volunteer:pa cu ja tebi...
Mnogo toga ti ne znas, recimo istoriju svog naroda.... (pre nego sto ste poceli da izmisljate 'iljirsko poreklo').adem_ks:ja sam znao da albanija ima izlaz na more, ali bas na kaspijsko???? nije lose, nije... dva mora, a srbija nijedno
Salvantis:Ustav Srbije garantuje nacionalnim manjinama pravo na posebnost, na ocuvanje i razvijanje tradicije, jezika i kulture. Ali sta su to najvece civilizacijske tekovine siptara, ono sto siptare cini posebnim i jedinstvenim?
Dobri poznavaoci siptarskih obicaja i mentaliteta tvrde da nema dileme: sustina siptarskog 'kulturnog' nasledja jeste - sex sa zivotinjama!?
Isto tako tvrde da predmet ove neobicne 'ljubavi' siptara prema zivotinjama nisu samo magarci (po cemu su postali svetski poznati), nego i koze, ovce, i mnoge druge domace zivotinje...
Da li je to samo srpska propaganda ili tuzna istina najbolje ce odgovoriti sami albanci.
Na pitanje da li je istina da je najpopularniji 'erotski' kanal u albaniji: ANIMAL PLANET, jedan albanac sa ovog foruma odgovara:
:shock: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :shock:
Isti albanac vec danima, iz samo njemu jasnih razloga spamuje forum slikama zivotinja pri polnom aktu (i to druge vrste) , postavivsi na ovom Forumu vise od 30 fotografija animal sexa za svega nekoliko dana!!!
Neki bi se upitali da li oni koji posecuju ovaj sajt treba da budu izlozeni ovakvom vizuelnom terorizmu (pogotovo maloletnici ), ali sta sa Ustavom, sta sa medjunarodnim konvencijama o pravima nacionalnih manjina![]()
A da malo ne preteraSalvantis:Ustav Srbije garantuje nacionalnim manjinama pravo na posebnost, na ocuvanje i razvijanje tradicije, jezika i kulture. Ali sta su to najvece civilizacijske tekovine siptara, ono sto siptare cini posebnim i jedinstvenim?
Dobri poznavaoci siptarskih obicaja i mentaliteta tvrde da nema dileme: sustina siptarskog 'kulturnog' nasledja jeste - sex sa zivotinjama!?
Isto tako tvrde da predmet ove neobicne 'ljubavi' siptara prema zivotinjama nisu samo magarci (po cemu su postali svetski poznati), nego i koze, ovce, i mnoge druge domace zivotinje...
Da li je to samo srpska propaganda ili tuzna istina najbolje ce odgovoriti sami albanci.
Na pitanje da li je istina da je najpopularniji 'erotski' kanal u albaniji: ANIMAL PLANET, jedan albanac sa ovog foruma odgovara:
:shock: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :shock:
Isti albanac vec danima, iz samo njemu jasnih razloga spamuje forum slikama zivotinja pri polnom aktu (i to druge vrste) , postavivsi na ovom Forumu vise od 30 fotografija animal sexa za svega nekoliko dana!!!
Neki bi se upitali da li oni koji posecuju ovaj sajt treba da budu izlozeni ovakvom vizuelnom terorizmu (pogotovo maloletnici ), ali sta sa Ustavom, sta sa medjunarodnim konvencijama o pravima nacionalnih manjina![]()
Ja ti ga vec utero...vidis da te nema ceo dan spavkas kao ja tigric,predes od zadovoljstva.... :-DSalvantis:Retka
Ti si jako RETKA pojava, koja uglavnom nastaje od zivotinja u procesu varenja....
Pomiri se da neces...al' mozes da sanjas, ceznes i zamisljas, do jutra....
...kod nas u CRO svi su zaposleni i rade...svi posteno zaradjuju svoj kruh nasušnji...KoscheiBesmertnii:
mocri znamo da si ti besposlesna, balava gaycina, al' kad si vec maloletan, ne moras da dokazujes i da si toliko malouman...volunteer:Ja ti ga vec posisao ..vidis da te nema ceo dan spavkas kao ja tigric,predes od zadovoljstva.... :-D
viva las vegasos:...kod nas u CRO svi su zaposleni i rade...svi posteno zaradjuju svoj kruh nasušnji...
...oooo ima.....bas mi je kul taj mago.....ma sta god metne kockice na sebe lijepo je..stvarno.....sve mi milo oko srca kad ih vidim....adem_ks:![]()
![]()
![]()
znaci nem :wink: a lezilebovica
Sad ce onaj moronteer da kaze: 'sto je sladak'Lacibg:
Bas je sladak...ali posto vec tebe trpam,ne mogu i njega....Salvantis:Sad ce onaj moronteer da kaze: 'sto je sladak'
A imam utisak da ce i adem da pomisli nesto slicno![]()