Ustavna prava shiptara?!

GDE pise 'bivsa'?
It borders Montenegro to the north, the Serbian province of Kosovo to the northeast, the Republic of Macedonia to the east, and Greece to the south.
Izgleda da ti ne stojis najbolje sa engleskim...ili ti se samo prividja?

Mozda ipak bolje stojis sa slikama (ne mislim 'onim' slikama :D )
300px-Caucasus03.png

adem_ks:
ja sam znao da albanija ima izlaz na more, ali bas na kaspijsko???? nije lose, nije... dva mora, a srbija nijedno
Mnogo toga ti ne znas, recimo istoriju svog naroda.... (pre nego sto ste poceli da izmisljate 'iljirsko poreklo').

Naravno Srbija ce opet izaci na more, nemoj ti da se brines za to, a moguce i da cete se vi jednom vratiti na Kavkaz (ako vas puste vasi cecenski i ostali rodjaci)

Da ne postavljam i ovu kartu, nije bas mala (a izgleda nece i da se uploaduje, prati link iz posta)...
Al' ti je slobodno prouci do jutra, izuzetno je detaljna, nema sumnje da ces mnogo nauciti.
Pa se javi sutra sa utiscima ;)
http://www.gutenberg.org/files/17124/17124-h/images/armenia.jpg

Salvantis:
Ustav Srbije garantuje nacionalnim manjinama pravo na posebnost, na ocuvanje i razvijanje tradicije, jezika i kulture. Ali sta su to najvece civilizacijske tekovine siptara, ono sto siptare cini posebnim i jedinstvenim?

Dobri poznavaoci siptarskih obicaja i mentaliteta tvrde da nema dileme: sustina siptarskog 'kulturnog' nasledja jeste - sex sa zivotinjama!?

Isto tako tvrde da predmet ove neobicne 'ljubavi' siptara prema zivotinjama nisu samo magarci (po cemu su postali svetski poznati), nego i koze, ovce, i mnoge druge domace zivotinje...

Da li je to samo srpska propaganda ili tuzna istina najbolje ce odgovoriti sami albanci.
Na pitanje da li je istina da je najpopularniji 'erotski' kanal u albaniji: ANIMAL PLANET, jedan albanac sa ovog foruma odgovara:

:shock: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :shock:

Isti albanac vec danima, iz samo njemu jasnih razloga spamuje forum slikama zivotinja pri polnom aktu (i to druge vrste) , postavivsi na ovom Forumu vise od 30 fotografija animal sexa za svega nekoliko dana!!!

Neki bi se upitali da li oni koji posecuju ovaj sajt treba da budu izlozeni ovakvom vizuelnom terorizmu (pogotovo maloletnici ), ali sta sa Ustavom, sta sa medjunarodnim konvencijama o pravima nacionalnih manjina :confused:

Nisam razumeo kakve veze ima zoo sex s ustavnim pravima.

Salvantis:
Ustav Srbije garantuje nacionalnim manjinama pravo na posebnost, na ocuvanje i razvijanje tradicije, jezika i kulture. Ali sta su to najvece civilizacijske tekovine siptara, ono sto siptare cini posebnim i jedinstvenim?

Dobri poznavaoci siptarskih obicaja i mentaliteta tvrde da nema dileme: sustina siptarskog 'kulturnog' nasledja jeste - sex sa zivotinjama!?

Isto tako tvrde da predmet ove neobicne 'ljubavi' siptara prema zivotinjama nisu samo magarci (po cemu su postali svetski poznati), nego i koze, ovce, i mnoge druge domace zivotinje...

Da li je to samo srpska propaganda ili tuzna istina najbolje ce odgovoriti sami albanci.
Na pitanje da li je istina da je najpopularniji 'erotski' kanal u albaniji: ANIMAL PLANET, jedan albanac sa ovog foruma odgovara:

:shock: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :shock:

Isti albanac vec danima, iz samo njemu jasnih razloga spamuje forum slikama zivotinja pri polnom aktu (i to druge vrste) , postavivsi na ovom Forumu vise od 30 fotografija animal sexa za svega nekoliko dana!!!

Neki bi se upitali da li oni koji posecuju ovaj sajt treba da budu izlozeni ovakvom vizuelnom terorizmu (pogotovo maloletnici ), ali sta sa Ustavom, sta sa medjunarodnim konvencijama o pravima nacionalnih manjina :confused:
A da malo ne pretera :confused:

volunteer:
Ja ti ga vec posisao ..vidis da te nema ceo dan spavkas kao ja tigric,predes od zadovoljstva.... :-D
mocri znamo da si ti besposlesna, balava gaycina, al' kad si vec maloletan, ne moras da dokazujes i da si toliko malouman...

Nadji bre nesto primerenije tvom stepenu retardiranosti i nastranosti, igraj igrice i slini po teletabisima umesto sto djubris i smrdis po ovom forumu 25 sati dnevno, pogotovo po ovako kvalitetnim temama :D

1040_eee2.jpg

...pa ne bi se ljudi slikali pored neceg nakaradnog...znas li ti da taj jedan mago dnevno zaradi 100-150e preko sezone...pa ovi seljoberi iz evrope nisu vidjeli magu vec decenijama....pricao sam ljetos s jednim domorocem u Vodicama..on ima tovara za slikanje....ima na tri lokacije magu ....

Back