USTAV PO MERI

Колега, кад је оно Цесид био на изборима у Вашој околини, сећате се:) јесмо не само ми већ многи сумњали у веродостојност њихових одлука. Да ли је тако било? Е сад колега, овде у Србији рекоше да је све ОК. Мени је то више него довољно.

Salvantis:
Jasno je meni odavno koliko ti razeda osnovne skole imas, a koliko ti jos nedostaje, buduci da svaku debatu svodis na neko desetorazredno sprdanje ili licne uvrede. Ma jedan jedini put nisi rekao nista iole argumentovano, a ocigledno je da posedujes ogromno znanje iz istorije, prava, medjunarodnih odnosa i svega ostalog :twisted: .
Nego jel tebi kostunica mozda ubio nekog clana porodice, kad ga toliko mrzis?! Mislim mozda bi policija trebala da pojaca premijerovo obezbedjenje, ko zna mozda jednom predjes sa reci na dela :confused: (mada cisto sumnjam)

Ja ne mrzim Kostunicu.........kao sto pise u avataru, ja mrzim samo glupe, a pri tom i bezobrazno arogantne ljude......

Ja Kostunicu duboko preyirem ,kao i Tadica, i Nikolica, i celu garnituru koja se samo smenjuje na ringispilu, i nista dobro ne donosi narodu , ali svaki krug na tom karuselu, pokupi po neki stan ili milion za sebe i svoje........

Posto tebi to ne smeta........uzivaj...

markovozd:
mnogo volim da nerviram :D patriJote, sa dva razreda skole , tri velika odmora , i cetiri grama mozga........... :D :D :D

Naravno , ovo se ne odnosi na tebe........... :roll:

Cedo, kako si mi ti proveo vece? Dobro se drzis vidim posle toliko trave. Ja pucam od srece iz vise razloga, no glavni je taj da tvoja i cankova koalicija LUD (Liberalna unija drogerasa) odlazi vecno u zaborav :lol:

dr hirurg:
Колега, кад је оно Цесид био на изборима у Вашој околини, сећате се:) јесмо не само ми већ многи сумњали у веродостојност њихових одлука. Да ли је тако било? Е сад колега, овде у Србији рекоше да је све ОК. Мени је то више него довољно.

:D:D:D
dapache. sponzori cesida progutali su trokraku... u tripu su da njima ova varijanta odgovara vise nego... :D kazem, hajde da vidim tu rucicu koja ce sad da gurne prvu dominu. a hoce oni, nije da nece. :D

markovozd:
Ja ne mrzim Kostunicu.........kao sto pise u avataru, ja mrzim samo glupe, a pri tom i bezobrazno arogantne ljude......

Ja Kostunicu duboko preyirem ,kao i Tadica, i Nikolica, i celu garnituru koja se samo smenjuje na ringispilu, i nista dobro ne donosi narodu , ali svaki krug na tom karuselu, pokupi po neki stan ili milion za sebe i svoje........

Posto tebi to ne smeta........uzivaj...
Pa ne znam, ako ga ne mrzis zasto si toliko opterecen likom i delom zvanicnog premijera. Evo u medjuvremenu, na drugom threadu, opet ti o kostunici. Ko o cemu, ti non-stop o kostunici. Verovatno ga i sanjas nocu :shock:
Mislim, verovatno nije dobro za necije mentalno zdravlje da toliko energije i vremena trosi na neku javnu licnost, bila to neka glumica, pevaljka, ili politicar (pogotovo politicar). Sta ces sutra kad vise ne bude premijer, izgubices smisao postojanja bez njega :-D

Salvantis:
Pa ne znam, ako ga ne mrzis zasto si toliko opterecen likom i delom zvanicnog premijera. Evo u medjuvremenu, na drugom threadu, opet ti o kostunici. Ko o cemu, ti non-stop o kostunici. Verovatno ga i sanjas nocu :shock:
Mislim, verovatno nije dobro za necije mentalno zdravlje da toliko energije i vremena trosi na neku javnu licnost, bila to neka glumica, pevaljka, ili politicar (pogotovo politicar). Sta ces sutra kad vise ne bude premijer, izgubices smisao postojanja bez njega :-D

Pa, zato glupsone, sto je Kostunjavi premijer.........da je kondukter, ne bi me interesovao..
Kapiras???

Kada bude ponovo niko i nista, kao pre petog oktobra, necu ga se setiti......ovako,ko god da je premijer, trpece moje kritike, a ne obozavanja , vas iskompleksiranih.......

Volis premijera??
Jesi se zaljubiska??...........vodi ga kuci.....bre..

Kada neko vodi drzavu u kojoj zive moja deca , u propast, zato sto je nesposobni trut, ja ga kritikujem, ne saljem mu poljubce, ko vi

JABUCHILO:
:D:D:D
dapache. sponzori cesida progutali su trokraku... u tripu su da njima ova varijanta odgovara vise nego... :D kazem, hajde da vidim tu rucicu koja ce sad da gurne prvu dominu. a hoce oni, nije da nece. :D

А кад падне та једна и прва доминица... :) мислите ли колега да ли ће онда неки производи изненада да поскупе на светском тржишту? :)

markovozd:
Pa, zato glupsone, sto je Kostunjavi premijer.........da je kondukter, ne bi me interesovao..
Kapiras???
Kada bude ponovo niko i nista, kao pre petog oktobra, necu ga se setiti......ovako,ko god da je premijer, trpece moje kritike, a ne obozavanja , vas iskompleksiranih.......
Volis premijera??
Jesi se zaljubiska??...........vodi ga kuci.....bre..

Kada neko vodi drzavu u kojoj zive moja deca , u propast, zato sto je nesposobni trut, ja ga kritikujem, ne saljem mu poljubce, ko vi
Eto opet ti i 'civilizacijski nivo'. Ne mozes ni dva posta da sastavis bez uvreda i licnih napada "glupsone". Samo mi nije jasno zasto te toliko trpe, buduci da krsis sva moguca pravila ovog foruma. Ocigledno za tebe vaze neka posebna?
A zna se ko ovde samo o kostunici prica. Toliko si opterecen ' vojom' da je to prosto uznemiravajuce. Kao sto rekoh verovatno ga i sanjas, mora da ti je i stan pun njegovih slika....Strasno :shock:
Ima na zapadu bolesnika i psihopata koji su optereceni madonom i holivudskim glumcima, al' mi smo valjda takva zemlja u kojoj su neki ocigledno optereceni kostunicom.
Naravno ne mislim na tebe :roll: .

Salvantis:
Eto opet ti i 'civilizacijski nivo'. Ne mozes ni dva posta da sastavis bez uvreda i licnih napada "glupsone". Samo mi nije jasno zasto te toliko trpe, buduci da krsis sva moguca pravila ovog foruma. Ocigledno za tebe vaze neka posebna?
A zna se ko ovde samo o kostunici prica. Toliko si opterecen ' vojom' da je to prosto uznemiravajuce. Kao sto rekoh verovatno ga i sanjas, mora da ti je i stan pun njegovih slika....Strasno :shock:
Ima na zapadu bolesnika i psihopata koji su optereceni madonom i holivudskim glumcima, al' mi smo valjda takva zemlja u kojoj su neki ocigledno optereceni kostunicom.

Имплицирате ли колега Салвантис да је колега Марко Мадона? :confused:

e, pa kolega, ja bih tu malo stavio prst na celo... i rekao bih da nije iskljuceno u ono suprotno. jer moze onaj ko misli da moze sve... da proba da malo obara cenu, ne bi li onaj koji zna sta moze pomislio da je vreme za pass. zato i kazem - ko pipne sto magarac.
siguran sam da ce ova igra domina da se zavrsi tim da ce da padne sve ostalo... osim domina. :D

Управо то уважени колега јабучило је оно чега сам се ја искрено највише плашио ако не успе референдум. Остадосмо ондаК на столу. Голи као никада раније, на ветрометини игре без адута и џокера. ’вако могу сад да нас повуку за томпус, системски. :)

dr hirurg:
Имплицирате ли колега Салвантис да је колега Марко Мадона? :confused:
ma taman posla , sumnjam da marko zna da peva (al' da zna da zavija to zna), da je bogat i da ima mnogo fanova. On je samo neki usamljeni cudak koji je opterecen kostunicom. No dobro, zasto da i kostunica nema takve uvrnute fanove? Pa i on je celebrity :D .

Salvantis:

Evo, ja cu jos jednom , da pokusam da ti objasnim.........da ne bude da te ignorisem , samo zbog onoga sto pise u mom avataru........

Dok je Milosevic unistavao Srbiju , svaku sam priliku koristio da ga opljunem jer je to i te kako zasluzio..........sada to isto , radi i Kostunica........

I sta da radim?? ,,,,,,,,,da kritikujem ministra nauke, ili vratara u skupstini??????
A to , sto ti gajis staro srpski sabanski obicaj, da kada cujes V od vlasti, skocis i stanes mirno, a predsednika i premijera volis ko svoje najblize, naravno dok su vlast.........tu ti ja ne mogu pomoci...........

Salvantis:
ma taman posla , sumnjam da marko zna da peva (al' da zna da zavija to zna), da je bogat i da ima mnogo fanova. On je samo neki usamljeni cudak koji je opterecen kostunicom. No dobro, zasto da i kostunica nema takve uvrnute fanove? Pa i on je celebrity :D .

Ma da.......ja sam sigurno uvrnuti cudak :D :D :D :D :D

ali, vidis, opises premijera, koji prica nocu sa sovama, u svojoj elaboraciji o "uvrnutom cudaku" i posle , eto , ja nesto prozivam kostunjavog..........

markovozd:
Evo, ja cu jos jednom , da pokusam da ti objasnim.........da ne bude da te ignorisem , samo zbog onoga sto pise u mom avataru........

Dok je Milosevic unistavao Srbiju , svaku sam priliku koristio da ga opljunem jer je to i te kako zasluzio..........sada to isto , radi i Kostunica........

I sta da radim?? ,,,,,,,,,da kritikujem ministra nauke, ili vratara u skupstini??????
A to , sto ti gajis staro srpski sabanski obicaj, da kada cujes V od vlasti, skocis i stanes mirno, a predsednika i premijera volis ko svoje najblize, naravno dok su vlast.........tu ti ja ne mogu pomoci...........
Ma nemas ti pojma ni o meni ni o srpskim obicajima, tako da nemoj da govoris o onome sto ne znas. Nego kad si vec besposlen, sto ne uradis jedno licno proucavanje, cisto da se uveris koliko sam u pravu. Izracunaj sam, posto mene zaista mrzi da se bakcem sa takvim stvarima pogotovo ovako kasno, koliko postova i koliko threadova si imao o kostunici, koliko njegovih si slika uploadovao.......cak si ga drzao i u avatru :D ! Sad mozes ti to da pokusavas da opravdavas na ovaj ili onaj nacin, ali cinjenice su cinjenice 8)
I zato bolje da to prihvatis na vreme i pokusas da nadjes strucnu pomoc, pre nego sto totalno izgubis kontrolu i napravis nesto zaista glupo. Mislim ja to sve za tvoje dobro iako se bojim da je mozda kasno za bilo kakvu pomoc.
A i marko nemoj mnogo da mrzis sebe, ne valja to.....

Nego marko sto se odmah ljutis (a nisi dugo ni vredjao). Znam da je prdenje nesto o cemu bi jedino i mogao da pricas ali nije to ovde tema, niti nameravam da se spustam do tvog nivoa komunikacije ( a to je negde oko prdenja).
Sto stvarno ne uradis ovo sto sam te dobronamerno savetovao. Prebroj lepo svaki post u kome spominjes kostunicu, izracunaj procenat i kasce ti se samo. Ako znas da racunas, naravno :D . Prosto: ako objave uskoro na TV da je neko pokusao atentat na kostunicu PC misem, svi cemo znati da si ti u pitanju. A ja hocu da mi savest bude mirna. Prosto ucinio sam sve sto sam mogao, perem ruke od tebe (a i oci cu da isperem sto sam morao da citam ove tvoje gluposti).

markovozd:
Zamolio bi bolide, koji ovu stvar gledaju kao fudbalsku utakmicu, u kojoj su oni, kao , pobedili.........da ne seru vise .............

oce li biti nekih para za pobednike??
Neko radno mesto??
Ostaje Kosovo u Srbiji??

Pola Srbije nije pristalo da bude partijski indoktrinirano, a trash koji se slihta i gura u razne partije, da se ogrebe za mrvice sa stola ..........neka slavi partijsku pobedu.......ali, nek je ne prikazuje kao pobedu Srbije

više od pola, sigurno ;)

pošto je referendum očigledno pokraden. verujem da je bio veći procenat ljudi koji su zaokružili ne od 1.5%...a i čisto sumnjam da je izlaznost 53%...

eremita:
Ко губи има право да се љути..........

Живела моја дивна Србија !

a020.gif
a150.gif

a230.gif

a020.gif
a150.gif

a230.gif
a020.gif
a150.gif

a230.gif

А вала било славље. И Перун је грмео по небу над Србијом. Нестало струје пар пута.

Back