Ustaški zločini - Kada će da se kazne?

Ne bi baš rekao.Kod nas se popovi koji su radili šta su hteli kriju po vuko*ebinama ili nalaze u zatvoru,a kod vas fratri koji propagiraju ustašku ideologiju dobiju besplatne karte za tompsonov koncert i dobrotvorne donacije.

kao prvi nisu fratri već fratar znači jednina kao jedna osoba.
sad dal je on dobio karte to neznam a sumnjam da i ti znaš nego onako iz rukava guslarski izvlačiš.

prestanite pisati uopćeno i uz dodavanja takvih stvari jer dovoljno je ponoviti par puta i neki "bistriji" će u to povjerovati.

mislim na one davidovićeve neonaciste.

nadam se da sam mu prezime pogodio

Tih budaletina ima 36 . Slovom i brojem .

Svi uhapseni , zavedeni u polic. dosijee . Sad cim neko razbije trafiku ., te budale idu u pritvor , za svaki slucaj .
Jedino sto ih B92 uvek , ali uvek koristi , kad treba da pljuje po Srbiji . Kao Srpska mladez ovo , ono . ..
U ostalom , sta sveinma u Srbiji, ( kja ima 8 miliona stanovnika , te ko nam se mota sve tu , na bi me cudilo da ga neko i placa .

Daklem 36 . E sad da nekzcim fotografije omladine u RH u ustaskim uniformama . Pa da vidis brij tih decaka i devojcica .

Nemoj te svaku temu o ustasama da pretvara te u Srbima fasistima . Njih je samo 36 . A cak nemaju pojma ni sta je fasizam . ni sta je s druge strane nacizam , a jos manje su svesni svog kumunizma .

Pa oni ne mogu ni da p*dnu!Kad god izađu na ulicu,pohapse ih.Davidović ima jednu ili dve nepravosnažne presude na 6 meseci ili godinu.Zaplenili su mu kompjuter i sve što je pisao.

Tih budaletina ima 36 . Slovom i brojem .

Svi uhapseni , zavedeni u polic. dosijee . Sad cim neko razbije trafiku ., te budale idu u pritvor , za svaki slucaj .
Jedino sto ih B92 uvek , ali uvek koristi , kad treba da pljuje po Srbiji . Kao Srpska mladez ovo , ono . ..
U ostalom , sta sveinma u Srbiji, ( kja ima 8 miliona stanovnika , te ko nam se mota sve tu , na bi me cudilo da ga neko i placa .

Daklem 36 . E sad da nekzcim fotografije omladine u RH u ustaskim uniformama . Pa da vidis brij tih decaka i devojcica .

Nemoj te svaku temu o ustasama da pretvara te u Srbima fasistima . Njih je samo 36 .
poenta onog posta nije u brojci već u samoj biti postojanja takvih..
uvijek će takvi ili slični i postojati nažalost

Back