Ustaški Proglas četnicima !

Nexus 6:
Nexus kaze da mu je objektivnost na prvom mestu...sto si i ti commodore primetio na jednoj od tema gde sam pomenuo "vlazne snove" i radikalske i demokratske...
pretpostavljam da ces se sloziti...
ako te i ne mrzi pronadji temu "Toma Nikolic ratni zlocinac?" i tu vidi koliko sam "zastranio" i "neobjektivan"...

a svadju ne zapocinjem, vec pokusavam da sve odrzim na civilizovanom nivou, sto je tesko kada te nazivaju "anti-srbinom" i "izdajnikom" itd...

ponekad je najteze biti objektivan...

Pa tako i ja vidim tvoje stavove... No, ima ovde nekih... Boga mi... Nije dobro...

U jednom razgovoru poslije Meštrovićeva izlaska iz zatvora on je Meštroviću to ovako obrazložio: “Ne idem ja za istrebljenjem tobožnjih Srba, nego srbijanske pete kolone, s kojom su nas mislili vječno u podređenom položaju držati, kao u svojoj koloniji. Takvih je dosta poginulo, ali više zato da se drugi uplaše i pobjegnu preko Drine, ili da se smire i postanu lojalni građani. Ne treba ih siliti da se pokatoliče, kako neki misle. Briga mene za Katoličku Crkvu. Neka se oni priznadu Hrvatima, pa ću i ja primiti pravoslavlje. Napravit ćemo mi Hrvatsku Pravoslavnu Crkvu i dokrajčiti nesporazum.” (Ivan Meštrović, Uspomene na političke ljude i događaje. Hrvatska revija, Buenos Aires, 1961., str. 364.)

Vidite kako nam je Pavel bio srdačan čovjek 8) a vi tako ružno njemu !

čujte pažljivo šubaraši

Vas čekaju još dvije bitne traktorijade, a to će bit 2006. -Kosovo

I mi smo već imenovali do 2008. izvedbu natjecanja u traktoroskokuprekodrine bradatih gospona

Vi izglasujte SRS i eto nas na lijevoj obali ušća Save u Dunav. Zbilja radimo u istu svrhu 8) !

Bog i Hrvati !!
Za dom spremni !
Crni sokolovi

http://fakju.blog.hr/

33.jpg

najveci_izdajnik:
čujte pažljivo šubaraši

Vas čekaju još dve bitne traktorijade, a to će bit 2006. -Kosovo

I mi smo već imenovali do 2008. izvedbu natjecanja u traktoroskokuprekodrine bradatih gospona

Vi izglasujte SRS i eto nas na lijevoj obali ušća Save u Dunav. Zbilja radimo u istu svrhu 8) !

Bog i Hrvati !!
Za dom spremni !
Crni sokolovi

http://fakju.blog.hr/

МАЈМУНЕ УСТАШКИ, има да вам вратимо све. Набићемо вас у крапину стоко недоказана.

mare_car:
jao vidi ih ovi.....

bubuljice se lece kod kozmeticara, ne na forumima :) moze da pomogne i cedjenje, ali ne preterujte.

Лако ћемо са бубуљицама на лицу... него, шта ћемо
са израслинама на МОЗГУ.

За почетак врати се на претходну тј.7. страну ове
теме и исти или сличан високоумни коментар
упути највећем издајнику или
убудуће овакве коментаре задржи за своју стрину.

mare_car:
jao vidi ih ovi.....

bubuljice se lece kod kozmeticara, ne na forumima :) moze da pomogne i cedjenje, ali ne preterujte.

E pa ovo je paradigma naseg problema!

Nisi pogledao prethodnu stranu a osudjujes nas zbog reakcije prema hrvatima... :roll: Tako su i presudili u njihovu korist '91. Neupuceni i nadobudni... Kao ti...
Pogledati prethodnu stranu - upoznati se, dakle, sa istorijatom slucaja je ELEMENTARY. :wink:
Ali liberalno/proevrospsko/anglofisko/germanoiflsko krilo nije sa time upoznato, zar ne. Vi poznajete samo Makijavelijevske postulate :?: I uvrede na racun tradicije?
....
Whatever...
....
Zamo mi je samo sto nisi rodjen/ziveo/zaklan u zemlji onih sa ustasine slike (sa prethodne strane)koje si ti branio - napadajuci mene. Majmune...

Back