"Ustaški dernek u Blajburgu"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi Srbi su neumorni u postavljanju tema o hrvatskim zločinima, Jasenovcu, ustaškim dernecima i proterivanju Hrvata srpskog porekla iz tzv Krajine.
Jel to rade da svoje sunarodnike uvere u svoje priče ili da nas učine tužnim, kao ono "uh, kako mi je teško šta smo im radili", ne znam.
A onda se naši usprotive i tema naraste na 500 postova ni o čemu.

Hteo bi da postavim dve ozbiljne teme o Srbima i Hrvatima, ali nema šanse, odmah bi počele priče o ustašama, četnicima, tamilskim tigrovima i ostalim indijancima.

Па када буду крвати одговарали за злочине...можда се крене даље...а овако доквам не наплатимо сваког убијеног Србина...застој у темама ..а и осталом!

Ovi Srbi su neumorni u postavljanju tema o hrvatskim zločinima, Jasenovcu, ustaškim dernecima i proterivanju Hrvata srpskog porekla iz tzv Krajine.
Jel to rade da svoje sunarodnike uvere u svoje priče ili da nas učine tužnim, kao ono "uh, kako mi je teško šta smo im radili", ne znam.
A onda se naši usprotive i tema naraste na 500 postova ni o čemu.

Hteo bi da postavim dve ozbiljne teme o Srbima i Hrvatima, ali nema šanse, odmah bi počele priče o ustašama, četnicima, tamilskim tigrovima i ostalim indijancima.

Sve se teme završe sa Jasenovcem i Thomsonom kao glavnim argumentom.

Netko razbije preko noći prozor od autobusa i tema sve rasplete o genocidnim Hrvatima i Jasenovcu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back