- Poruka
- 5.806
Mislim da je ovo dovoljno, posle 8 minute...pogledaj pa onda odgovori - za promenu.
Ja stvarno mislim da jedino još ti vjeruješ u te velikosrpske propagandne filmiće koje non-stop plasiraš ovdje.
Apsolutno nerelevantni dokazi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je ovo dovoljno, posle 8 minute...pogledaj pa onda odgovori - za promenu.
To ti kazes, ja tako nesto nikad nisam rekao, ni na kraj mi pameti, naglasavam jasnu razliku izmedju Hrvata í ustasa.
Ja stvarno mislim da jedino još ti vjeruješ u te velikosrpske propagandne filmiće koje non-stop plasiraš ovdje.
Apsolutno nerelevantni dokazi.![]()
..neeeeeeee..druze..neee..ti nisi takav ti ne spadas..u tu ..grupu ..primitivaca.. ti nikako..![]()
Slika u mom profilu je dokaz
Sviđaš ti se, ha?![]()
..mislim da je bolje odglumio..u gladijator-u..nego u gospodar-u i ratnik-u...ali ukusi su razliciti....
Jel sad razumes zasto sam ti onda spomenuo licemerje? Imamo li obraz ili samo velika usta?![]()
Da jeste ti bi srećno živela tamo gde si bila do 91.Zašto nije tako?Šta je ovo bre,pa rat je prestao '95.,dosta više!![]()
Da jeste ti bi srećno živela tamo gde si bila do 91.Zašto nije tako?
Ау је6оте, па ти си почео да пишеш на српском, још само да пређеш на ћирилицу и примамо те у Србе, чији си ионако отпадник.![]()
која дилеЈа хе8оте
то као да ја говорим о Србима и одем на српски ултранационалистички форум (знамо о ком говорим) и од тамо вадим постове
човече Титус...мислим стварно... резониранје ти је на нивоу пубертетлије![]()
Bravo Srbine, stize bona!!!
poklanjamo vam ga