- Poruka
- 7.375
mom drugu u zadru su ustase jos 1989. godine bacile molotovljev koktel na kafic i napisali na zidu srbi mars u srbiju. on sada zivi kao izbeglica u svedskoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..meni osobno je bitnije da su vraceni Lipicanci...koje je Srbija tokom agresija na CRO ukrala....
zasto se ne vrati..mom drugu u zadru su ustase jos 1989. godine bacile molotovljev koktel na kafic i napisali na zidu srbi mars u srbiju. on sada zivi kao izbeglica u svedskoj.
zasto se ne vrati..
verovatno mu smeta bura zimi...a sta ti mislis...zasto se ne vrati
Stvarno su prezvakane ove teme oko dela ustasa i ostalih idiotskih likova ovih ratova!
Neki na ovom forumu samo zive da podsticu mrznju i netrpeljivost prema nekim narodima....
Mog su ujaka u Zagrebu 1979.godine ubili proljecari,sipajuci mu otrov u corbu,njegove kolege iz vojne ustanove za vreme neke proslave....znaci desilo mi se to u uzoj familiji....Ali zato ne podsticem mrznju protiv Hrvata....![]()
hmmm...ima logike.......deder..slavonijo..aj da napravimo mi dil
prvo ti ugrozis mene...pa a kidnem...uvek mi bila zelja severna amerika...onda se ja oduzim tebi...ugrozim tebe...pa ti biraj de ces.....
ima istine u ovom tvom postu...i to mnogo
bolje biti izbeglica i smestiti se i snaci u bgd...nego se vratiti u neko selo u okolini gospica
a kakva je realna sllika vracanja u hrvatsku.....ako bi neko i hteo,bili mogao da e vrati u zagreb....nadje posao...normalno radi itd itd..salu na stranu sad....jel postoji to kao praxa...ne samo kao teorija
Samo imam jedan komentar zlocina je bilo na obe strane ali su nasi najvise zlocina napravili bahati pijani rezervisti ,dok su njihovi bili trezni i puni mrznje prema srbima i svemu srpskom.
Drogirani mrznjom prema svemu sto je srpsko ali tome su uceni od malena .ma to su bre drogirane ustaše,
šta bre trezni :shock:
![]()
Drogirani mrznjom prema svemu sto je srpsko ali tome su uceni od malena .
Evo da zavrsim tu pricu....Naime ujna(koja je Hrvatica)nastavlja da zivi u Zagrebu sa dvoje male dece do 1992 ili trece ne secam se,jer joj je bilo nudjeno od pocetka rata da moze nastaviti da zivi i radi u Zagrebu,ali da skine srpsko prezime(ostalo od muza)itd.....i ona tad dolazi u BG...
Znaci moze Srbin tamo i lepo da zivi,ali da se mnogo asimiluje,mnogo...
a, jel su joj nudili neke pare?
mislim, mogla bi moja sestra onda neku pinku da zaradi
Hej,ne kontas mnogo izgleda...Znaci mogla je da ostane da zivi ali da izgubi svaku dodirnu tacku sa Srbijom,banalan primer-prezime....
Shvatila je na vreme gde vodi to loodilo i otisla.....
Ko razume shvatice......
ma kontam ja suzy, samo malo bacam zeku jer ja ionako nemogu ispraviti krive drine.
pokušavam povremeno razbiti neke predrasude ali ..... uzalud vam trud svirači
strasno sto ovo nikoga ne interesuje vec samo Velja i ostali....