Устала је радничка Србија!

Мукили знамо да си симпатизер ***********а, јел и теби Месић доделио орден србосјека с одсеченим српским главама ко Бисерковој, или си с једном краћом ногом ко Кандићка, па се виђате код ортопеда због протеза?
Бтв Вучо је крепала таман како и доликује, док ју је рак натенане јео патила се ко кер на зими.

Не љути се човече! Ја сам комуниста и Југословен, и наравно да осуђујем четничке злочине од Вранића преко Вишеграда до Сребренице! и нормално је да високо ценим и поштујем другарице које су помогле да истина о срамним злочинима четничке банде у прошлом рату изађу на видело.

Не љути се човече! Ја сам комуниста и Југословен, и наравно да осуђујем четничке злочине од Вранића преко Вишеграда до Сребренице! и нормално је да високо ценим и поштујем другарице које су помогле да истина о срамним злочинима четничке банде у прошлом рату изађу на видело.
Те две будалаштине су изумрле пре четврт века, а ускоро ћеш им се и ти придружити као што је и ред.
Тамо те чекају Вучова за коју ми је драго&мило што је натенане цркавала, ћопави и чланови ЕКВ што их је хероин сатро ко све комуноустшке потомке јел их је стигло проклетство оних којима су отели станове, имовину и животе.

Те две будалаштине су изумрле пре четврт века, а ускоро ћеш им се и ти придружити као што је и ред.(...)

Нека вала, но долазе нови нараштаји који нису нимало оптерећени паганским божанством које се зове "Нација"; сцена из Мостара:
srpsko-hrvatski-poljubac-mostaru-je-najhrabrija-stvar-ikad-slika-225072.jpg

Нека вала, но долазе нови нараштаји који нису нимало оптерећени паганским божанством које се зове "Нација"; сцена из Мостара: Pogledajte prilog 310196
Koja je nameštaljka, mada ne bi bila loša pošto Srbin kara kroaticu.
Deca bi imala srBska imena, govorila srBski i služila srBsku vojsku s kokardom na vojničkoj kapi.

Ако овако изгледа радничка класа у Србији кад устане, кол'ко ли је тек кљакава кад седи...
Када су фашистичке организације и партије типа "Двери", СРС, итд, задњи пут имале 2500-3000 људи на скупу, а колико је било на левичарском протесту 10тог децембра?

Нико није чуо за те ваше секташке скупове. Никог не интересује.

Мртви сте. Лези лепо у гроб и прекини да се риташ.
Чуо си ти одлично за наше "секташке скупове".

А тек ово има да те "обрадује" - група младих анти-фашиста избацила припаднике "Образа" и "Двери" са трибине на Филозофском факултету у Београду: http://www.kurir-info.rs/studenti-f...erali-govornike-dveri-i-obraza-clanak-1132945 :bye:

Ma nije ustala, a u nekim drugim zemljama se bune i oni s daleko manje problema od nas.

- - - - - - - - - -

Нека вала, но долазе нови нараштаји који нису нимало оптерећени паганским божанством које се зове "Нација"; сцена из Мостара: Pogledajte prilog 310196
Lepo je ovo videti. :D

Ma nije ustala, a u nekim drugim zemljama se bune i oni s daleko manje problema od nas.

- - - - - - - - - -

Lepo je ovo videti. :D

А што. је то лепо видети. Мислиш да је помирење Срба и хрватнекаква нормална реалност... после свега. И мислиш ли да је икакво помирење могуће, или чак нормалан дијалог кад су хрваи у питању. Или сматраш, мало су нас полали, треба још Срба да страда под маљем.. . Или сматраш да тога није било и да су Срби исти ко и хрвати? Шта од оввога.

Back