sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Nestabilan muskarac kad se ustabili i ostane sa jednom da li se ustvari on nije ustabilio nego udebilio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma mozda i unapredio ali nesrecno![]()
taj koji mene bude ozenio, morace da dobije flasu svaku a ne svaku trecu noc...mukica, trezan ne bi preziveo ni godinu![]()
Napavi ti tom buducem dobru sarmu i krmka neces moci oterat s valova !taj koji mene bude ozenio, morace da dobije flasu svaku a ne svaku trecu noc...mukica, trezan ne bi preziveo ni godinu![]()
Oboje?Nestabilan muskarac kad se ustabili i ostane sa jednom da li se ustvari on nije ustabilio nego udebilio?
Nestabilan muskarac kad se ustabili i ostane sa jednom da li se ustvari on nije ustabilio nego udebilio?
Napavi ti tom buducem dobru sarmu i krmka neces moci oterat s valova !![]()
Napavi ti tom buducem dobru sarmu i krmka neces moci oterat s valova !![]()
Još ako mu često pušta dekompresioni ventil, oterivaće on nju![]()
Taj se sjeb'o.![]()
Još ako mu često pušta dekompresioni ventil, oterivaće on nju![]()
Nestabilan muskarac kad se ustabili i ostane sa jednom da li se ustvari on nije ustabilio nego udebilio?[/QUO
Kako ko - neko se udebilio, neko je procvetaosvakako smatram da ljubav na duge staze nije data svima i postenije je da neko bude samac nego da se zbog drustvenih normi ozeni a onda vara zenu na sve strane i kuka prijateljima uz pivo koliko je nesrecan - od ovoga sto sam opisala nema veceg debiliteta.
Nestabilan muskarac kad se ustabili i ostane sa jednom da li se ustvari on nije ustabilio nego udebilio?[/QUO
Kako ko - neko se udebilio, neko je procvetaosvakako smatram da ljubav na duge staze nije data svima i postenije je da neko bude samac nego da se zbog drustvenih normi ozeni a onda vara zenu na sve strane i kuka prijateljima uz pivo koliko je nesrecan - od ovoga sto sam opisala nema veceg debiliteta.
Pa sta sad znaci zene se okolo mogu torbati na sve strane, a kad neki muskarac to slucajno napravi on je odmah gad.