Uspon sisa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Počinju da pupe u pubertetu, ali kada završavaju svoj rast?
Da li su negde sa 17 godina dojke već konačno i potpuno formirane?

Nakon završetka razvoja, ostaju neko vreme na tom prajm nivou a onda pod uticajem gravitacije, nezdravih navika, kao i roditeljstva i starenja kreću silaznom putanjom.
No tu je estetska hirurgija koja po mom mišljenju u ovoj oblasti još nije na zadovoljavajućem nivou ali napreduje.

Poslednja izmena:
Počinju da pupe u pubertetu, ali kada završavaju svoj rast?
Da li su negde sa 17 godina dojke već konačno i potpuno formirane?

Nakon završetka razvoja, ostaju neko vreme na tom prajm nivou a onda pod uticajem gravitacije, nezdravih navika, kao i roditeljstva i starenja kreću silaznom putanjom.
No tu je estetska hirurgija koja po mom mišljenju u ovoj oblasti još nije na zadovoljavajućem nivou ali napreduje.
Bogami, ćerki napupele, pa sam joj rekao da počne da nosi brus, jer ću da umrem od sramote.
Čim je ušla u pubertet sa 11 pošele da rastu.

Bogami, ćerki napupele, pa sam joj rekao da počne da nosi brus, jer ću da umrem od sramote.
Čim je ušla u pubertet sa 11 pošele da rastu.

o ženskim grudima i medjunožju brinu isključivo MAJKE
a ako nema majke onda to može biti i neka tetka, sestra, pa i komšinica....
mešanje OCA u te stvari pravi opasan dar mar u glavama ćerki.

o ženskim grudima i medjunožju brinu isključivo MAJKE
a ako nema majke onda to može biti i neka tetka, sestra, pa i komšinica....
mešanje OCA u te stvari pravi opasan dar mar u glavama ćerki.
Pa šta sad, treba da ignorišem što su joj porasle?
Mora da shvati neke stvari... sve više liči na devojku,
te stoga mora da shvati.. nema nikog sem majke
i mene. Ne posećuje nas niko sem mojih i njenih.
Majka je rekla da treba da nosi brus, al sam ubedljiviji ČP

Ma brate kakvi brusevi, to je strasno.
Boli me djon dal je neka devojka obukla brus ili joj strce bradavice. Ako hoces da je seksualizujes ocima, moze ona i turban dq stavi ti ces fantazirati. Pa ti si debil ako buljis. A i pa sta? Grudi jbte nije gowno.
Uz to se grudi potparuju, stezu ih, stavljaju sundjercice, malo malo pa 30 plus i operacije i odstranjivanja.

Boli me djon dal je neka devojka obukla brus ili joj strce bradavice. Ako hoces da je seksualizujes ocima, moze ona i turban dq stavi ti ces fantazirati. Pa ti si debil ako buljis. A i pa sta? Grudi jbte nije gowno.
Uz to se grudi potparuju, stezu ih, stavljaju sundjercice, malo malo pa 30 plus i operacije i odstranjivanja.
Ma da...

Ne može se sve i svako seksualizovati a posebno ne neko iz porodice. To ne bih nikad mogao i da su goli a kamoli bez brusa. Neke su stvari bolesne i to malo više.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back