Neko je danas na ulici opsovao tvoju psovku verovatno u besu, okrenula sam nadajuci se da ces to biti ti, ali ne neka nepoznata muska osoba je psovala, a i kako sam mogla ocekivati da to budes ti kad ih je izgovorila muska osoba....
Nije ni bitno, dosla sam u stan, otisla na terasu i rasila onaj tvoj stolcic sto je uvek stajao na terasi vase kuce i onu jednu stolicu sam rasklopila, skuvala kafu, zapalila cigar.....
Zatvorila sam oci....
Kad sam ih otvorila zacuh cvrkut ptica, a pored nogu je leskario Cicko, pomilovala sam ga, samo se lenjo promeskoljio.
Tvoj otac je svirao kontrabas, a ti si pevala
Zelela sam da taj momenat vecno traje, stavila si svoju ruku na moju i osmehnula, verovatno si videla tugu u mojim ocima:
U,ku.ac, zivot ide dalje.
Koliko je bilo snage u tvojim ocima i neznosti u tvome glasu....
Ostala si jaka cak i kad si saznala da si bolesna, uzalud sam pokusavala da te ubedim da pocnes da se lecis nisi htela...
Jednom iznervirana rekla si: A u ****** nemoj vise ispostuj moju odluku.
I jesam posle toga nisam vise spominjala bolest dolazila bih i sedele bismo na terasi a Cicko bi se motao oko nasih nogu, slusale bi cvrkut ptica, zujanje pcela ili u nocima cvrcke kako cvrcu i govorile: zri, zri grozdje......
Vreme je prolazio i gledala sam kako polako nestajes pred mojim ocima....
Jednog dana vise nisi mogla ustati iz kreveta i tad sam dolazila i sve se nadala da ce moja ljubav biti dovoljno jaka da bolest prodje....
Secam se rekla si: U ku.ac pusti me
I pustila sam te....
Tog dana dva put sam dolazila, pre posla, pred poslednji zagrljaj zamolila si svog tatu da zasvira
I svirao je Tiho noci, ti si slusala ja sam pevala, pomilovala sam te po kosi, zagrlila i poljubila i rekla vidimo se
samo u mislima odgovorila si....
Otisla sam na posao kad sam se vratila tata je plakao,jedan od retkih momenata da sam ga videla sa suzama u oku
Nema je vise....
Zagrlili smo se.....
Nema te vise, nema ni tate...
Jos uvek zivis u mom srcu i jos uvek se nasmesim kad cujem da neko opsuje tvoju psovku.
Ispred zgrade neko je prosao i nasmejao se.
Osmehujem se i ja.
Nije ni bitno, dosla sam u stan, otisla na terasu i rasila onaj tvoj stolcic sto je uvek stajao na terasi vase kuce i onu jednu stolicu sam rasklopila, skuvala kafu, zapalila cigar.....
Zatvorila sam oci....
Kad sam ih otvorila zacuh cvrkut ptica, a pored nogu je leskario Cicko, pomilovala sam ga, samo se lenjo promeskoljio.
Tvoj otac je svirao kontrabas, a ti si pevala
U,ku.ac, zivot ide dalje.
Koliko je bilo snage u tvojim ocima i neznosti u tvome glasu....
Ostala si jaka cak i kad si saznala da si bolesna, uzalud sam pokusavala da te ubedim da pocnes da se lecis nisi htela...
Jednom iznervirana rekla si: A u ****** nemoj vise ispostuj moju odluku.
I jesam posle toga nisam vise spominjala bolest dolazila bih i sedele bismo na terasi a Cicko bi se motao oko nasih nogu, slusale bi cvrkut ptica, zujanje pcela ili u nocima cvrcke kako cvrcu i govorile: zri, zri grozdje......
Vreme je prolazio i gledala sam kako polako nestajes pred mojim ocima....
Jednog dana vise nisi mogla ustati iz kreveta i tad sam dolazila i sve se nadala da ce moja ljubav biti dovoljno jaka da bolest prodje....
Secam se rekla si: U ku.ac pusti me
I pustila sam te....
Tog dana dva put sam dolazila, pre posla, pred poslednji zagrljaj zamolila si svog tatu da zasvira
I svirao je Tiho noci, ti si slusala ja sam pevala, pomilovala sam te po kosi, zagrlila i poljubila i rekla vidimo se
samo u mislima odgovorila si....
Otisla sam na posao kad sam se vratila tata je plakao,jedan od retkih momenata da sam ga videla sa suzama u oku
Nema je vise....
Zagrlili smo se.....
Nema te vise, nema ni tate...
Jos uvek zivis u mom srcu i jos uvek se nasmesim kad cujem da neko opsuje tvoju psovku.
Ispred zgrade neko je prosao i nasmejao se.
Osmehujem se i ja.