Uspešno obavljena amputacija - preporučujem svima!

Maršalov Prijatelj

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.509
Želim da podelim sa svima radosnu vest o problemu koji me dugo mučio ali eto, uspešno rešio. Trajalo je dugo i smetalo je, trpeo sam i nerviralo me. Kad god odem kod devojke umelo je da boli u krevetu. Medjutim danas sam zapeo papučom i više spasa nije bilo. Raspitao sam se kod obližnjeg farmaceuta šta mi sve treba i otišao kući. Razmišljao kako da počnem, koju pozu da zauzmem. Pre toga sam pogledao na internetu tok zahvata pošto do sada to nisam radio. Setih se Bidže iz Svilajnca koji je drmnuo ljutu pa odseko sebi ceo prst ja eto potegohh malo više ljute. Sagnuh se i zažmurih. Povukao jednom, bolelo pa sam odustao. Ni drugi put nije išlo kako treba. E tek treći put, gotovo ko u vicu, konačno se reših muke - išćupao sam nokat na levoj nozi. Bilo je malo krvi i sevalo mi pred očima. Brzo sam polio hidrogenom i namazao ebencinom. Znam da ovaj zahvat mnoge naježi ali eto moj savet muškarcima je da ne oklevaju. Žene su u pravu kad tvrde da mi muškarci oko toga napravimo dramu. A zapravo to je samo trenutak bola

. Preporučujem svima.!

:neutral:
joj
nećemo pričati, ali je l mogu da odgovorim na neki topik ako je to okej sa tobom
bolje da si iscupao nesto drugo. odvaljen nokat ti vise treba i ima i takav neku funkciju

Zahvaljujem vam drage dame na toploj podršci...
Znam da će muški zaobilaziti ovu temu iz opravdanog razloga ali eto, savka podrška mi u ovom momentu znači...
Puno hvala... :heart:

Doduše izvinjavam se što se nećemo noćas družiti dugo pošto još uvek osećam blagu vrtoglavicu ali i mučninu...
Ipak je to bio zahvat kako na fizičkoj tako i na psihičkoj bazi...
Treba biti muško i radovati se životu
Ne osećam ništa

Dolivaš "anestetik"....
Pa si,kao,utrn'o.
Ako dupliraš,zaboravićeš sa koje noge si razvalio.

Produhovljeno....?
Jok, more !
Adrenalin.
Kurrčenje da si heroj.

Ja sam navikao dameni ovde svako kaže šta hoće i meni drago kad se ljudi olakšaju duševno.
Medjutim, probaj ti ovo oko adrenalina da kažeš na skupu manijaka fanatika koji deci kidaju malo poviše

Od onolikog adrenalina postupiće manje verski a više zverski
A jedino će prestravljeno dete biti zahvalno ako zbog tebe zaborave za šta su se okupili

Želim da podelim sa svima radosnu vest o problemu koji me dugo mučio ali eto, uspešno rešio. Trajalo je dugo i smetalo je, trpeo sam i nerviralo me. Kad god odem kod devojke umelo je da boli u krevetu. Medjutim danas sam zapeo papučom i više spasa nije bilo. Raspitao sam se kod obližnjeg farmaceuta šta mi sve treba i otišao kući. Razmišljao kako da počnem, koju pozu da zauzmem. Pre toga sam pogledao na internetu tok zahvata pošto do sada to nisam radio. Setih se Bidže iz Svilajnca koji je drmnuo ljutu pa odseko sebi ceo prst ja eto potegohh malo više ljute. Sagnuh se i zažmurih. Povukao jednom, bolelo pa sam odustao. Ni drugi put nije išlo kako treba. E tek treći put, gotovo ko u vicu, konačno se reših muke - išćupao sam nokat na levoj nozi. Bilo je malo krvi i sevalo mi pred očima. Brzo sam polio hidrogenom i namazao ebencinom. Znam da ovaj zahvat mnoge naježi ali eto moj savet muškarcima je da ne oklevaju. Žene su u pravu kad tvrde da mi muškarci oko toga napravimo dramu. A zapravo to je samo trenutak bola

. Preporučujem svima.!

nateralata te da se promenish :eek: ova runda 1:0 za nju...videcemo zbivanja posle poluvremena...nego nagna me na prichu mog kuma kako je ostao bez one kozice sto spaja glavich i telo patkice pa posle isho na "spajanje".eto modarna hirurgija moze vratiti u neko predjasnje stanje,moze li vratiti nevinost...ili barem stanje duha,sa ili bez svesti,savesti...uzevshi u obzir kruzna kretanja najbolje je dobro utrljati lojan sapun kao prevenciju.nego...iz pintorsko sam selo i znam samo dvojicu koji imaju sve prste...pupupu da ih ne ureknem...jedini izuzeti od alkohola,ostali su oduzeti.e sad,kome je bolje,diskutabilno je...

Ja sam navikao dameni ovde svako kaže šta hoće i meni drago kad se ljudi olakšaju duševno.
Medjutim, probaj ti ovo oko adrenalina da kažeš na skupu manijaka fanatika koji deci kidaju malo poviše

Od onolikog adrenalina postupiće manje verski a više zverski
A jedino će prestravljeno dete biti zahvalno ako zbog tebe zaborave za šta su se okupili

Mene ne uzimaj u kombinaciju !
Niti me interesuje te šeme i mušeme....
Vatajte se u kolo i cupkajte.
Stvar vaša i izbor vaš.....!
A,znate ko ste.
Nama nešto i nije bitno....

Back