- Poruka
- 10.509
Želim da podelim sa svima radosnu vest o problemu koji me dugo mučio ali eto, uspešno rešio. Trajalo je dugo i smetalo je, trpeo sam i nerviralo me. Kad god odem kod devojke umelo je da boli u krevetu. Medjutim danas sam zapeo papučom i više spasa nije bilo. Raspitao sam se kod obližnjeg farmaceuta šta mi sve treba i otišao kući. Razmišljao kako da počnem, koju pozu da zauzmem. Pre toga sam pogledao na internetu tok zahvata pošto do sada to nisam radio. Setih se Bidže iz Svilajnca koji je drmnuo ljutu pa odseko sebi ceo prst ja eto potegohh malo više ljute. Sagnuh se i zažmurih. Povukao jednom, bolelo pa sam odustao. Ni drugi put nije išlo kako treba. E tek treći put, gotovo ko u vicu, konačno se reših muke - išćupao sam nokat na levoj nozi. Bilo je malo krvi i sevalo mi pred očima. Brzo sam polio hidrogenom i namazao ebencinom. Znam da ovaj zahvat mnoge naježi ali eto moj savet muškarcima je da ne oklevaju. Žene su u pravu kad tvrde da mi muškarci oko toga napravimo dramu. A zapravo to je samo trenutak bola
. Preporučujem svima.!
. Preporučujem svima.!