"Uspešni omlaTinci"

samo jedna drugarica... ovo ostalo sve sranje. . .
s njom se druzhim nekih 4,5 dina.. brate uvek se kontamo, otprilike razmishljamo isto i dosta smo slichne :D
ove ostale.. kao druzhimo se mi.. potraje to neka 2-3 meseca da se gotivimo, al uvek se zna ko mi naj drugarica.. znam za nju da me nikad ne bi sj.ebala neshto..

Nikada ne znate kakva vas nesreća može zadesiti, kada krenete na kakav skup, gde se mladi opijaju i trtljaju... Eto, mene često ta nesreća zadesi... Tako krenemo, tobože, u provod, pa pre glavnog dela obično imamo predigru negde, svratimo negde na centru u kakav lokal, na pićence i pričicu... A malo, malo desi se ta nesreća da muški deo počne pričati o tome ko je kakvo i koliko gov.no izasrao, pa počnu s hvaljenjem: Moje go.Mno je veće, ne nego je moje, a opet devojke pričaju koliko ih go.Mnara muva, i koje je go.Mno najslađe, i odjednom se nađem u čudu, jer očito ne mogu sa takvima da pričam, a glupo je da pobegnem od njih... I onda samo ćutim i slušam, i naslušam se gluposti za "miles' božju..."

Da li postoje pravi prijatelji? Da li ste našli neku osobu koju zovete pravim prijateljem i koja je zaista vaša slika i prilika! I ako jeste koliko vi imate takvih pravih prijatelja?

Šta je i ko je po vama pravi prijatelj?:think:

Imam jednog prijatelja kog navizam pravim i sta za mene znaci pravi prijatelj? Pa recimo da saznam ko mi je pravi prijatelj onda kad mi je najteze.

takodje, tako da sad neverujem ni rodjenom bratu, a kamoli ostalima

Brate..nemoj sa domacim repom...pusti ga da umre..molim te...

...da al brate struka..............daaaj.............................samo jos fale marcelo i sorti....pa da se pucam u glavu...

J.b.g. ljudi znaju da budu strasna gamad...Koliko puta na koliko J*B*Nih nacina sam to video i iskusio...Sad mi je stvarno tesko pronaci pravog prijatelja.

Brate Mono, sto da umre domaci rep?:DI sto ce se pucas?:D

Nikada ne znate kakva vas nesreća može zadesiti, kada krenete na kakav skup, gde se mladi opijaju i trtljaju... Eto, mene često ta nesreća zadesi... Tako krenemo, tobože, u provod, pa pre glavnog dela obično imamo predigru negde, svratimo negde na centru u kakav lokal, na pićence i pričicu... A malo, malo desi se ta nesreća da muški deo počne pričati o tome ko je kakvo i koliko gov.no izasrao, pa počnu s hvaljenjem: Moje go.Mno je veće, ne nego je moje, a opet devojke pričaju koliko ih go.Mnara muva, i koje je go.Mno najslađe, i odjednom se nađem u čudu, jer očito ne mogu sa takvima da pričam, a glupo je da pobegnem od njih... I onda samo ćutim i slušam, i naslušam se gluposti za "miles' božju..."
Ovo mi je poznato. Naslušam se svakakvih gluposti, a ne znam kako bar malo da urazumim te ljude. Kao da nekoga zanimaju te njihove priče... :roll:

Da li postoje pravi prijatelji? Da li ste našli neku osobu koju zovete pravim prijateljem i koja je zaista vaša slika i prilika! I ako jeste koliko vi imate takvih pravih prijatelja?

Šta je i ko je po vama pravi prijatelj?:think:
Imala sam pravu prijateljicu. Da, imala.
Dok se nije ispostavilo da je kučka, što je i sama priznala.
Učinila je nešto što se ne radi... Više nikada nećemo biti one stare.
Nemam prave prijatelje, iako prijatelja imam mnogo.
Po mom mišljenju, pravi prijatelj je neko ko bi ti uvek pomogao i neko ko je uvek tu za tebe. Ima ona izreka: "Pravi prijatelj se u nevolji poznaje."
Neko s kim možeš da se zezaš, da ozbiljno pričaš i da plačeš. Neko ko te nikada ne bi izdao i ko ti pruža podršku i razumevanje...

Imao sam četvoro pravih prijatelja, ali se ispostavilo da sada nemam ni jednog... Jbga, tako vam je to- u društvu ne valja biti ni zlica, ni dobrica. U oba slučaja najeb.eš i onda ostaneš ovako kao ja bez pravog prijatelja... mada, imam zaista mnogo prijatelja, ali jednostavno niko od njih nije "PRAVI", a ne znam zbog čega... valjda sam postao nepoverljiv prema bliskim ljudima, pa sada ne mogu nikako da se savršeno opustim u njihovom društvu... POENTA: Na žalost, imam dosta prijatelja, ali ni jednog PRAVOG...

Back