- Poruka
- 8.889
Brate..nemoj sa domacim repom...pusti ga da umre..molim te...
Nemoj tako brate, secas se dobrih starih dana, kada smo se lozili uz ipacka i njegovom remek delu
Air max i 20 e

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tako brate, secas se dobrih starih dana, kada smo se lozili uz ipacka i njegovom remek delu
Air max i 20 e![]()
To jeste brate...da al brate struka..............daaaj.............................samo jos fale marcelo i sorti....pa da se pucam u glavu...
Nikada ne znate kakva vas nesreća može zadesiti, kada krenete na kakav skup, gde se mladi opijaju i trtljaju... Eto, mene često ta nesreća zadesi... Tako krenemo, tobože, u provod, pa pre glavnog dela obično imamo predigru negde, svratimo negde na centru u kakav lokal, na pićence i pričicu... A malo, malo desi se ta nesreća da muški deo počne pričati o tome ko je kakvo i koliko gov.no izasrao, pa počnu s hvaljenjem: Moje go.Mno je veće, ne nego je moje, a opet devojke pričaju koliko ih go.Mnara muva, i koje je go.Mno najslađe, i odjednom se nađem u čudu, jer očito ne mogu sa takvima da pričam, a glupo je da pobegnem od njih... I onda samo ćutim i slušam, i naslušam se gluposti za "miles' božju..."
Da li postoje pravi prijatelji? Da li ste našli neku osobu koju zovete pravim prijateljem i koja je zaista vaša slika i prilika! I ako jeste koliko vi imate takvih pravih prijatelja?
Šta je i ko je po vama pravi prijatelj?![]()
To jeste brate
ovo novo je sve jadno
I onaj gry uzas.
Ovi raniji su bili ok
Cya i tako to.
takodje, tako da sad neverujem ni rodjenom bratu, a kamoli ostalima
...da al brate struka..............daaaj.............................samo jos fale marcelo i sorti....pa da se pucam u glavu...
Ovo mi je poznato. Naslušam se svakakvih gluposti, a ne znam kako bar malo da urazumim te ljude. Kao da nekoga zanimaju te njihove priče...Nikada ne znate kakva vas nesreća može zadesiti, kada krenete na kakav skup, gde se mladi opijaju i trtljaju... Eto, mene često ta nesreća zadesi... Tako krenemo, tobože, u provod, pa pre glavnog dela obično imamo predigru negde, svratimo negde na centru u kakav lokal, na pićence i pričicu... A malo, malo desi se ta nesreća da muški deo počne pričati o tome ko je kakvo i koliko gov.no izasrao, pa počnu s hvaljenjem: Moje go.Mno je veće, ne nego je moje, a opet devojke pričaju koliko ih go.Mnara muva, i koje je go.Mno najslađe, i odjednom se nađem u čudu, jer očito ne mogu sa takvima da pričam, a glupo je da pobegnem od njih... I onda samo ćutim i slušam, i naslušam se gluposti za "miles' božju..."
Imala sam pravu prijateljicu. Da, imala.Da li postoje pravi prijatelji? Da li ste našli neku osobu koju zovete pravim prijateljem i koja je zaista vaša slika i prilika! I ako jeste koliko vi imate takvih pravih prijatelja?
Šta je i ko je po vama pravi prijatelj?![]()
a kad si ti nju upoznala?
ae kad struka kaze..........