EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Ovo je tema o drugoj forumasici, tj. o svemu onome što ona nije. Prepoznace se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Često čujemo kada za neku žensku osobu kažu "ona je uspešna žena"
Šta je to što čini minimum sadržaja uspešnosti, da li su to porodica&majcinstvo, karijera&pozicija na poslu, obrazovanje&uloga u društvu...? Kada tu najširu paradigmu fragmentiramo, koliki je pojedinacni sadržaj svake od kategorija, da li su to odgoj i broj dece, umeće u kuhanju, "tri stuba kuće", da li su to primanja i stečena imovina, da li su to altruizam, ugled i poštovanje, broj poznanika/prijatelja, da li su nekome uzor...?
Da li je dovoljno roditi npr. dvoje dece, a dati se maksimalno u karijeru, ne u odgoj? Pa kada dodje vreme zrelosti, manjak bliskosti kompenzujete novcem ili preteranom individualnoscu? Ili je sretnija i uspesnija ona žena koju najuza porodica smatra ravnopravnom ili vaznijom"glavom" porodice? Itd. Bezbroj je kombinacija, naše je da redukujemo, relativiziramo i kompenzujemo jer su balans i savršenstvo najdalje od čoveka.
ili obrnuto..
Može.
Trut ili mamlaz se, uglavnom, zakače za uspešnu ženu !
MI,danas u srbiji imamo ogroman broj,uspesnih zena.Mora priznati,svako kome je istina bliska,da su zene daleko
odgovornije od muskaraca,u bilo kojoj oblasti da rade.To je neverovatno.MI imamo zena vrsnih hirurga,koje pored ovako
teskog i delikatnog strucnog rada,obavljaju i kucne poslove za svoju porodicu.One pored svih obaveza,uspesno odgajaju
svoju decu.Ni porodica ni muz,nista ne trpe,a na poslu,one daju sve od sebe,ne stedeci ni svoju snagu,ni strucnost,pri
tom.Zaista,moramo skinuti kapu,nasim divnim pretstavnicama zenske populacije.Ono sto one mogu,bez rezerve,moram
reci,ni jedan muskarac ne bi mogao.Muskarci,ako dobro rade svoj profesionalni posao,ne mogu drugo nista.Oni cim dodju
svojoj kuci,oni su umorni,oni lezu sa svojim pivom,svojim gledanjem glupavih prenosa glupavih utakmica.
A zene...cim dodju sa profesionalnog posla,bacaju se na kucne poslove.Svaka vam cast,drage nase zene.Muskarci su
u odnossu na vas,pravi kucni paraziti.
MI,danas u srbiji imamo ogroman broj,uspesnih zena.Mora priznati,svako kome je istina bliska,da su zene daleko
odgovornije od muskaraca,u bilo kojoj oblasti da rade.To je neverovatno.MI imamo zena vrsnih hirurga,koje pored ovako
teskog i delikatnog strucnog rada,obavljaju i kucne poslove za svoju porodicu.One pored svih obaveza,uspesno odgajaju
svoju decu.Ni porodica ni muz,nista ne trpe,a na poslu,one daju sve od sebe,ne stedeci ni svoju snagu,ni strucnost,pri
tom.Zaista,moramo skinuti kapu,nasim divnim pretstavnicama zenske populacije.Ono sto one mogu,bez rezerve,moram
reci,ni jedan muskarac ne bi mogao.Muskarci,ako dobro rade svoj profesionalni posao,ne mogu drugo nista.Oni cim dodju
svojoj kuci,oni su umorni,oni lezu sa svojim pivom,svojim gledanjem glupavih prenosa glupavih utakmica.
A zene...cim dodju sa profesionalnog posla,bacaju se na kucne poslove.Svaka vam cast,drage nase zene.Muskarci su
u odnossu na vas,pravi kucni paraziti.
Nešto slično bih i ja rekla... uspešna žena je ona koja je zadovoljna svojim izborima, a kada nije, ima mogućnosti, sposobnosti i herca da menja ono što jeste za menjanje, odnosno ima mogućnosti, sposobnosti i herca da prihvati ono što je nepromenjivo.Uspesna osoba je osoba koja je nasla svoj unutrasnji mir i srecu. To sto se kod nas obicno uspeh vezuje za kolicinu novca koju neko poseduje je potpuno pogresno jer od depresije pate i ljudi koji su veoma materijalno bogati kao i oni koji su materijalno siromasni.