USPENJE PRESVETE BOGORODICE

ebo vas novi izgled foruma :twisted:
Ovu poruku ostavio regostrovani korisnik Betty koji je poslednji put bio ovde 29.8 sa 550 pp poruka
bem ti sunac...
gde su smajliji???
kako sad ide aploud?
eee....bem vam sve. Liči na b92 forum, prtodužava mi vrem za učitavanje stranice zbog kerefeka "citiraj"....

Betty:
ebo vas novi izgled foruma :twisted:
Ovu poruku ostavio regostrovani korisnik Betty koji je poslednji put bio ovde 29.8 sa 550 pp poruka
bem ti sunac...
gde su smajliji???
kako sad ide aploud?
eee....bem vam sve. Liči na b92 forum, prtodužava mi vrem za učitavanje stranice zbog kerefeka "citiraj"....
27.gif
i ja sam se izgubio.....

jeste i pevla sam u crkvenom horu osh mi dash neki prilog

jeste pomalo znam veronauku i liturgiku (al ne previshe), osh ono usekovanje il obretenje (esu to 2 praznika, sechenje glave je jedno) na mushkom kutku
;)

e nisam bash bogougodna, ese ti pricescujes stalno ili samo za postove? ja se nisam ispovedala mozda bi trebalo al mi ti popovi deluju malo blesavo. mislim kakav sveti duh kad imaju tarife. ali dobro shta cesh jesam jednom....inace ja sam na nekoj neblagocestivoj dijeti i zbog toga sam prsla. ali neka... ne znam sta cu sa sobom mislim da mi se spava i da moram da delujem mada i ne moram

DJETA JE SLOBODAN IZBOR,NE VIDIM ZASTO TO ZAPINJE.......ja sam u istinskoj pravoslavnoj crkvi koja nema veze sa danasnjm da kazem trendovima u religiji.Pricescujem se po potrebi i blagodlovu ali se trudim da se cesto ispovedam jer to odrzava umnu kondiciju,i snazi duh!

evo stigli smo do predpraznishtva Rozdestva Presvete Bogorodice,,,,,,,PRELEPA TEMA ZA RAZMISLJANJE....mala devojcica odlazi u hram i tu molitvom toliko se ocistila od svetskih prolaznih privremenih stvari i zavolela Boga svojom mladom dusicom da se udostojila da nosi u utrobi Boga,Gospoda Isusa Hrista naseg srceznalca i spasitelja i time postala mnogo milostiva Bogorodica.....treba imati deciju dusu pa ovaj praznik sagledati.....na zalost ja samo malo nazirem .........

Back