Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojima za njihove usluge od nemerljivog značaja (tipa mehaničar, moler,...) platiš onoliko koliko se naplaćuje, jer to je ipak posao, a pogledati skener, previti ranu, pokazati zadatke i sl to je onako, usput, par minuta posla
Искоришћавају?Smatrate li da ako ste malo uspesniji u poslu kojim se bavite,prijatelji i rodjaci pocnu da vas iskoristavaju? Da li vam to smeta i u kojoj meri !
osećam se ne iskorišćeno no prosto nemam reči kako da nazovem stanje u kome se od mene traži da uradim za nekoga nešto što ne zavisi od mene. Recimo, ako dnas nekome treba pokazati nešto od zadataka za sutra( e samo malo nešto mu nije jasno) ja to odradim i ne gunđam, ali ako se od mene traži da ja sad nekog mog drugog kolegu, prijatelja i sl baš tad kad je njima se prohtelo angažujem osećam se bljak. To je u slučaju mm jož izraženije jer se tu ljudi ponašaju kao da je ceo klinički centar lično njegova pa da može da uradi skener, magnet preglede i ostalo kad hoće. A samo da dodam je na sve preglede idem privatno, uredno platim (naravno i on i deca) baš zato da ne bi nikog morao da deranžira i maltretira da to bude onada kad nama odgovara.
pri tome takve stvari ne rade prijatelji i rođaci i oni koji su mi najbliskiji, naprotiv, to rade ljudi koje znaš iz viđenja, kojima za njihove usluge od nemerljivog značaja (tipa mehaničar, moler,...) platiš onoliko koliko se naplaćuje, jer to je ipak posao, a pogledati skener, previti ranu, pokazati zadatke i sl to je onako, usput, par minuta posla
Smatrate li da ako ste malo uspesniji u poslu kojim se bavite,prijatelji i rodjaci pocnu da vas iskoristavaju? Da li vam to smeta i u kojoj meri !
e, ovo me podsetilo - poznajem osobe koje vrlo brižljivo teftere svako SVOJU zaslugu. Onda, kada "prijateljstvu" dođe kraj, isipaju ti to na sto u smislu "ja sem tebi itekako pomgao/la" !