uspeh

Carobnnjace,hajde majke ti ne hvali se vise.Budi normalan 8) kao i svi ljudi u forumu i ne prosipaj te gluposti posao u Vladi i dr,da na pomisle neki da je Vlada muskarac,hemhe,he :twisted:
Nego,lepo se ti ostavi razmetanja,pa da pricamo normalno.Ako se budes mnogo sepurio,neki ce ti ovde pocupati perje - i ovako odavno nema dobrih starih jastuka - sama vuna, :wink:
Salim se dobrodosao u klub. :D

mojra:
mammy:
mojra:
The_carobnjak:
Posmatram danas sebe. Sedim zadovoljno u stanu svome, ispijam kafu i radujem se svemu i svacemu.
Kada malko bolje pogledam ,evo me na sredini godine.
Godina kao i svaki novi pocetak zahteva optimizam...Hvala Bogu,imadeh ga...
Da li mozete da nabrojite neke od uspeha od Nove, pa do sada.
:)
Evo ja gledam sebe...Ne znam kako,al upadeh u gradsku vladu, zaposlih se u vise markentiskih agencija i radim posao koji sam uvek voleo da radim, da smisljam reklame...
Sve nekako blista. Leto,sunce,mir....Ura ura ura.
Nabrojte uspehe...Interesuje me zaista kako ste prosli od Nove Godine pa do sada.

Hm, evo ja sam prebacila 30 000 ocekivane dobiti za ovu godinu, kupila kucu, resila da upisem specijalisticke studije, upoznala puno zanimljivih ljudi koji kao ti rade u ministarstvima nekih drugih zemalja, puno sam putovala po Evropi, obilazila spomenike i muzeje, i setala po plazama nekih ostrva. A uspeh je sto sam sebi oprostila neke odluke koje sam u jednom losijem periodu donela. Eto. Stvarno je tema vise za svastaru, zasto ovde?

Ja se htjedoh pohvaliti, al' kad vidjeh tvoj text...postidila sam se :oops:

kazi mammy, nema veze, ima i boljih i losijih godina a ja sam pre pre godinu/dve bila u groznoj situaciji.
sreca je promenljiva a uspeh nije ista stvar za sve nas

Happy sam u sustini....eto, to je moj uspjeh!

begunac:
@mojra
Verovala ili ne ,postoje 100 x uspesni ljudi,pa se ne hvale....Pare ...hm...na primer,svojim radom jako cesto zaradjujem 2-3.000€ dnevno.....a inece kad radim za firmu ...dnevnica mi je 350€.....i to je samo jedan od mojih izvora prihoda....pa nisam otvorio temu da se hvalim o tome...
...hteo sam da kazem,bogastvo je znanje.....a ko zna,ne otvara ovakvu temu!!
sustina i jeste da uspeh nema veze sa parama, nego sa nekom ispunjenoscu. bez obzira na to sto u tudjim ocima izgledas uspesno, uvek postoji i neka druga strana medalje. wizard je ispunjen time sto je mozda postigao neki vrhunac u svojoj karijeri i to je meni lepo. on deluje srecno a i to je uspeh - kad si zadovoljan sobom i svojim zivotom

The_carobnjak:
Posmatram danas sebe. Sedim zadovoljno u stanu svome, ispijam kafu i radujem se svemu i svacemu.
Evo ja gledam sebe...Ne znam kako,al upadeh u gradsku vladu, zaposlih se u vise markentiskih agencija i radim posao koji sam uvek voleo da radim, da smisljam reklame...
Nabrojte uspehe...Interesuje me zaista kako ste prosli od Nove Godine pa do sada.

Ti bas ne mozes da prebolis wetlok.Pa se hvalis kako ti zivot ide dobro.
Malo sam zloban :twisted:

Pa s'obzirom da si '85 ili '86 godiste,dobro ti ide.
Nadam se da ce ti trajati sve to.

Btw,ja nikad ne verujem ljudima koji se hvale.Prvo jer je nekulturno a drugo sto je nerealno.Uspeh je veoma subjektivna stvar.

Добро, човек је само хтео нешто лепо да подели са нама, а ви га одмах нападосте како се хвали! А да се жалио, као што се већина овде жали, онда би било све у реду!?
Стално на Форуму читамо о проблемима, што се не запитамо мало шта је то лепо што нам се десило и на шта смо поносни? Чини ми се да је то сврха ове теме.Шта је лоше у томе? :roll:

begunac:
@mojra
Verovala ili ne ,postoje 100 x uspesni ljudi,pa se ne hvale....Pare ...hm...na primer,svojim radom jako cesto zaradjujem 2-3.000€ dnevno.....a inece kad radim za firmu ...dnevnica mi je 350€.....i to je samo jedan od mojih izvora prihoda....pa nisam otvorio temu da se hvalim o tome...
Ti se ne hvalis? Pa sta je onda ovo sto si napisao? :roll: Vise zaradjujes nego Karici a visis na forumu?! Neiskreno :!:

inspirion:
Slusaj ovu mudrost helen:

U zlu se ne pokudi,u dobru se ne ponesi

У праву си, али зашто не бисмо мало научили да примећујемо лепе ствари у свом животу? Зар није лепо кад је неко задовољан и уживајући у својој кафици схвати да има разлога да ужива у животу? Зашто нам увек смета туђи успех?

Зашто не бисмо погледали у претходних 6 месеци и увидели шта нам се то лепо десило у том периоду и због чега смо поносни?

Ствари на које сам најпоноснија постигла сам одавно.
А у последњих 6 месеци учествовала сам у писању једног пројекта који треба да буде финансиран од једне велике иностране организације, и поносна сам што је тај посао добро одрађен.
А најзадовољнија сам променама које су се десиле на емотивном плану и неким својим променама на личном плану у вези са тим. Но, то је већ интимно...
Тренутно сам презадовољна што ми је мајстор савршено окречио стан и што сад уживам у свом сређеном ''гнездашцу''.
И са задовољством пијуцкам своју нес кафицу! :wink:

Oprah_Bg:
begunac:
@mojra
Ti se ne hvalis? Pa sta je onda ovo sto si napisao? :roll: Vise zaradjujes nego Karici a visis na forumu?! Neiskreno :!:
...dao sam samo primer... :lol: .....mislim da su me prosla vremena kad sam se hvalio....(a bilo je toga...uhhhuuuu)

mammy:
mojra:
mammy:
mojra:
The_carobnjak:

Hm, evo ja sam prebacila 30 000 ocekivane dobiti za ovu godinu, kupila kucu, resila da upisem specijalisticke studije, upoznala puno zanimljivih ljudi koji kao ti rade u ministarstvima nekih drugih zemalja, puno sam putovala po Evropi, obilazila spomenike i muzeje, i setala po plazama nekih ostrva. A uspeh je sto sam sebi oprostila neke odluke koje sam u jednom losijem periodu donela. Eto. Stvarno je tema vise za svastaru, zasto ovde?

Ja se htjedoh pohvaliti, al' kad vidjeh tvoj text...postidila sam se :oops:

kazi mammy, nema veze, ima i boljih i losijih godina a ja sam pre pre godinu/dve bila u groznoj situaciji.
sreca je promenljiva a uspeh nije ista stvar za sve nas

Happy sam u sustini....eto, to je moj uspjeh!

I time je sve receno...Sasvim jednostavno i lepo. Mammy, hvala na odgovoru i pozitivnim talasima

Godina je pocela prvo sa loshim dogadjajem.Devojka me napustila i otisla sa drugim,e onda mali preokret,polozim ispit i dobijem diplomu,e onda opet preokret,izgubim skolsko mesto i verovatno da cu ove godine samo raditi a od skole nema nista. :(E sad se nadam nekom zgoditku na LOTO-u koji ce sve ovo da obrne na pozitivnu stranu. :)

Iskreno, ne mogu da se setim, tj. nemam nekih posebnih uspeha, u prvih sest meseci koji su protekli u ovoj godini. :(
Ali, imam lepa poznastva, koja su se desila. :) A, zbog jednog poznanstva sam se malo... :oops: :P 8)

Back