uspeh...

da li sebe smatraš uspešnim muškarcem po pitanju žena i čemu to duguješ..svojoj harizmi, lepoti, intelektu, čemu već...?

Iz moje perpektive, ne. Sa druge strane, vecina poznanika bi mi pozavideli jer jednostavno ne shvataju u sta se pretvorila savremena zena i koliko su veze sa njima postale besmislene, kao i brakovi i pokusaj zasnivanja porodice.

Cemu sam dugovao svoje uspehe? Pre sam mislio svom intelektu, ali sad mi je jasno da je sve zbog mog izgleda jer zene jako slabo slusaju sta pricas.

da li sebe smatraš uspešnim muškarcem po pitanju žena i čemu to duguješ..svojoj harizmi, lepoti, intelektu, čemu već...?

Naravno,smatrao bih sebe najuspesnijim muskarcem na svetu po pitanju zena i da nikada nisam imao ribu,jednostavno jer sam to ja,necu valjda za nekoga drugoga misliti da je u bilo cemu uspesniji od mene makar suprotno tvrdio ceo svet?

Da za 100 godina nisam poljubio zensko smatrao bih to gubitkom zenskog roda a ne svojim :mrgreen:

da.
a čemu to dugujem, pa "od svega po malo": trudim se oko forme, što ima direktan pozitivan efekat na izgled, ali mislim i da umem da razgovaram sa devojkama...

Možda bih se smatrao uspešnim da sam Bred Pit ili bar Ljubiša Buha Čume koji je takođe otreso nezanemarljiv broj pripadnica lepšeg pola... ili Srećko Kalinić na primer...

Ali u svojoj ligi mogu reći da sam sasvim ok.

'ајде не стиди се.Мисли и даље да си господар прстенова.

Ja nemam čega da se stidim ali tvoj hejt za žene ovde je mogao da se poredi samo sa Šugavcem.

I još kad počneš da mi se nabacuješ sa tim pederskim štosevima i pederskim slengom ja zaista mogu da konstatujem da imaš ti taj teret.

Ali idu bolja vremena za veseljake.

žene su nešto prevaziđeno, u smislu da imaš neku fizički tu kraj sebe da ti se uvija po posteljini.
danas u eri digitalnih informacija, vebkamera itd, obrnuo sam na hiljade prelepih, isključivo amaterki bez ikakvog truda ili para....
u prošlosti toga nije bilo i ljudi su morali da idu po njih i da se trude....
šta su oni znali za opciju opcije download, livestream, mute, ubrzavanje, pause itd....

žene su nešto prevaziđeno, u smislu da imaš neku fizički tu kraj sebe da ti se uvija po posteljini.
danas u eri digitalnih informacija, vebkamera itd, obrnuo sam na hiljade prelepih, isključivo amaterki bez ikakvog truda ili para....
u prošlosti toga nije bilo i ljudi su morali da idu po njih i da se trude....
šta su oni znali za opciju opcije download, livestream, mute, ubrzavanje, pause itd....
Синко,много си дувао траву.Жива жена поред тебе је права жена.

Da. Ostvario sam to sto sam hteo , na tom planu.,bio je dug put , bilo je zenskih zrtava :lol:,ali vredelo je.
Jesam i jak i mladolik i inteligentan ali ipak kao presudne-
znanje sta hoces ,odlucnost i trud.

Back