uspeh...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
pitanje je striktno seksualne prirode i upućeno je muškarcima, što ne znači da i žene ne mogu da napišu ponešto...

da li si u svojoj dosadašnjoj jebačkoj "karijeri" naišao na ženu čije prohteve i očekivanja u krevetu nisi mogao da zadovoljiš...?
kako si se osećao povodom toga...?
kako se ona osećala povodom toga, tj. da li ti je to prebacivala...?

pa nije valjda da ona čije prohteve ne možeš da zadovoljiš pod obavezno nimfomanka...?

- - - - - - - - - -

neam pojma što sam banovan, al eto...banovan sam...:D
na opisivanjima forumaša sam valjda nešto ružno napisao o moderatorkama...

Moram da probam pa ću ti rečem da li je. Al pazi...dignem joj obe noge ona kaže:''Pusti jednu.'' -''Što?'' - ''Onda ne mogu da te kontrolišem.'' I onda se smorim i raskujem je za 15min. :lol:

Šta je žabica poludela?

pitanje je striktno seksualne prirode i upućeno je muškarcima, što ne znači da i žene ne mogu da napišu ponešto...

da li si u svojoj dosadašnjoj jebačkoj "karijeri" naišao na ženu čije prohteve i očekivanja u krevetu nisi mogao da zadovoljiš...?
Meni ne daju ni da zapocnem .Hebem li ga , valjda nisam reprezentativni primjerak !:confused:

imale smo takve slucajeve, o da:mrgreen:

dobro, sad se kajem što sam pitanje postavio tako...
bolje da sam pitao da li ste imali neku koju ste ono...kako bi rek'o - uništili kurrcem...? pošto su takve verovatno prava retkost...

Ocigledno da pitanje ne dozivljavam koliko puta, nego pre kao nacin i uklapanje, uglavnom sam bila sa nekim kompatibilna uvek i jedno smo drugo zadovoljavali,imali slicne zelje i stavove - to o tome sto je bilo na duze staze,...a ono neke kratke veze - to bas nesto i ne pamtim, a nije ni bilo tolko bitno... :)

Back