Uspeh

Uspeh je kada čitaš jutarnje novine, a nema ni tvoje slike ni imena u čituljama !!! :D
Ne mora da znači !!!
Ima i onih hronika tipa : " Zakrao 100 km puta E - 10 ", " Primio mito od 1.ooo.ooo evara ", " Proneverio most i vakcine ", " Privatizovao 7 preduzeća za pet banki ", a tu nije loše ako ti se nađu, barem, inicijali ( zbog " interesa istrage " ) !!! :D

Poslednja izmena:
Ne mora da znači !!!
Ima i onih hronika tipa : " Zakrao 100 km puta E - 10 ", " Primio mito od 1.ooo.ooo evara ", " Proneverio most i vakcine ", " Privatizovao 7 preduzeća za pet banki ", a tu nije loše ako ti se nađu, barem, inicijali ( zbog " interesa istrage " ) !!! :D

pa jes, al ima i druga strana hronike... zena ubila muza na spavanju sekirom... ubio komsiju zbog prilaza u dvoriste... uhapsen zbog pronevere i korupcije... :lol:
bolje da te nema ni tamo. :D

ja se pitam šta je to...?
...pa bi voleo da mi neko objasni šta se podrazumeva pod uspehom...u čemu je neko uspešan kada se kaže uspešan...?

To je do te mere relativna i induvidualna stvar, da je nemoguce reci bilo sta, sem da jhe to pitanje licne srece i licnog osecaja samozadovoljstva.

Ne bih se slozila. Mogu drugi da mu zavide, a da ne znaju koliko je on nesretan i nezadovoljan.

....ni to nije lose, bolje da zavide nego da zale.....ja uvek kazem sve moze, samo nemoj ko da me zali...daleko bilo zale se samo oni
beznadezno bolesni slucajevi..sve ostalo ima neko resenje.....

U stvari, uspeh je kad si zadovoljan sobom... Živiš po svojim načelima i verovanjima....Raduješ se tuđim uspesima, umesto da im zavidiš... Nemaš neprijatelja koje si stekao svojom krivicom....Kad se budiš pun energije, radostan što počinje novi dan...

Дајте ми један багер у следећој расподели багера у Колубари, па да видите шта је успешан човек ... :lol:
Зезам. Не бих себе сматрао успешним, само привремено богатим и прилично несугурним.
Успешан је човек сигуран у себе и своје способности, и може отприлике да планира да има сигурну скорију будућност, може тако да се каже..

vd:
realno vidi se da ne gledaš Turske...Španske... Meksičke serije
i bogati plaču...

VD samo ces me ti razumeti.
Uspeh je kad imas Maseratija u garazi :mrgreen:

2010-Maserati-GranTurismo-Convertible-0007.jpg

Srce moje :heart:

Back