Uspavana lepotica

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.445
Prica meni drugarica kako joj decko zaspao dok mu je pusila
Ja sam plakala :rotf:
Ali njeno objasnjenje je jos krvavije
Kaze jjebi ga ja znam da ne radim to dobro, radim kako znam i umem, ko ga jjebe bre :rotf:

Pa da vas pitam lejdiz end dzentlmen imate li ovakva smesna iskustva u oralu a i u ostalim sexualnim zanimacijama

Jel vam zaspao nekad neko u sred sexa? A vi?
Kako to sujeta podnosi?

O jadna ona...
Pa to je strasan udarac na njeno samopouzdanje, nece mu nikad vise popusiti.Jbt.
Nije mi se desavalo nikad, ali jesmo jednom zaspali posle svrsa,onako spojeni na pola sata...Jbg,zive duse,vec bilo skoro jutro...
Ok,tad sam bio malo laksi,pa je nisam ugusio...
To da se zaspi odma posle ok...stizu nas godine :rotf:
Ali ovo u samom toku, plakanje brate :lol:
Jeste za samopuzdanje zajebano, mada, ona je svesna da ne ume to lepo da radi, ja je pitah pa sto si terala onda u nedogled? ako znas da ne znas, onda malo samo i predji na nesto drugo
Odgovor je bio bilo mi zanimljivo da teram ja se zanela :rotf:
Nisu oni vise zajedno...

uh, imam jedno blamantno iskustvo, davno bilo. Elem, sveto pravilo ž/ž orala - vezati kosu. E pa, ja sam se tom prilikom zeznula. Radnja u toku a meni polako moja kosa krenula da ulazi u usta. Međutim, sve je već odmaklo poprilično, ako krenem da nameštam kosu ovoj drugoj će da padne tonus, te ja rešim da nekako tu nelagodu istrpim. Mozak hoće ali ne i želudac! Kosa mi je već dobrano ušla u usta, progutala sam već sopstvenu dlaku i - kreće nagon za povraćanjem! Ova druga se posle skenjala, bolje je bilo da sam na vreme stala jer je ostatak noći protekao u ubeđivanju da je sve posledica moje kose a ne njene kxm

uh, imam jedno blamantno iskustvo, davno bilo. Elem, sveto pravilo ž/ž orala - vezati kosu. E pa, ja sam se tom prilikom zeznula. Radnja u toku a meni polako moja kosa krenula da ulazi u usta. Međutim, sve je već odmaklo poprilično, ako krenem da nameštam kosu ovoj drugoj će da padne tonus, te ja rešim da nekako tu nelagodu istrpim. Mozak hoće ali ne i želudac! Kosa mi je već dobrano ušla u usta, progutala sam već sopstvenu dlaku i - kreće nagon za povraćanjem! Ova druga se posle skenjala, bolje je bilo da sam na vreme stala jer je ostatak noći protekao u ubeđivanju da je sve posledica moje kose a ne njene kxm

Slike il' ne verujemo da se desilo!

Ma daj sto nisi prekinula i namestila kosu....hebes ga pa desava se....bolje prekinuti nego krenes da povracas :lol:
Dobrano si se zeznula :lol:
I mene je tako sopstvena kosa ujebala par puta, a volim da je ostavim nevezanu jer je dobro da me scepaju za kosu, kad je vezana nije to taj ugodjaj, ali ja stanem maknem je pa nastavim....bezi samo jos i ta muka sa povracanjem fali :lol

Ma daj sto nisi prekinula i namestila kosu....hebes ga pa desava se....bolje prekinuti nego krenes da povracas :lol:
I mene je tako sopstvena kosa ujebala par puta, a volim da je ostavim nevezanu jer je dobro da me scepaju za kosu, kad je vezana nije to taj ugodjaj, ali ja stanem maknem je pa nastavim....bezi samo jos i ta muka sa povracanjem fali :lol
pa pljuckas malo sta sad

mladost neiskustvo :(

Prica meni drugarica kako joj decko zaspao dok mu je pusila
Ja sam plakala :rotf:
Ali njeno objasnjenje je jos krvavije
Kaze jjebi ga ja znam da ne radim to dobro, radim kako znam i umem, ko ga jjebe bre :rotf:

Pa da vas pitam lejdiz end dzentlmen imate li ovakva smesna iskustva u oralu a i u ostalim sexualnim zanimacijama

Jel vam zaspao nekad neko u sred sexa? A vi?
Kako to sujeta podnosi?
Ma idi, meni jednom jedna pušila i ja zaspao pa se probudio ujutro uradio jutarnju gimnastiku, higijenu tuširanje i sve, otišo na poso i vratio se kad pogledam ona mi i dalje puši.

jel su bar posle poseksali?
da bude po onoj..hebe lood zbunjenog .on zbunjen sta se desava..ona looda nastavlja z:mrgreen:
Ma da bili u vezi 2 god.... ne znam kako se ovo desilo :lol:
Ja sam.plakala na sred poslasticarnice kad mi je pricala, svi su gledali ka nama sta kog djavola radimo, ja vristim savijena pod stolom

Karma ce me jednom ujebati za ovo ...samo cekam ...

Back